1 940 2

Гръцки престъпни цигански босове се криели в България

Венцислав Михайлов

Гръцки престъпни цигански босове се криели в България. Това разкриват гръцки медии, описвайки разплитането на аферата с разбита мафиотска структура. Както Факти.бг писа преди дни в ареста бяха задържани част от босовете на циганската престъпност, които не са се засрамили да ограбят дори и една от иконите на съвременната гръцка музика – Ана Виси. Преди седмици те издебнали, когато звездата е на концерт, за да претарашат къщата й, тръгвайки си с цял сейф скъпоценности и бижута на изпълнителката.

Другите жертви на ромски грабежи са били известни лекари, адвокати и журналисти.

При арестите се оказало, че единият от босовете, известен като „Прокурорът“ се е движел с последен модел Ferrari и Porsche. Колите естествено не са били на негово име. Приходите на циганската мафия идвали от трафика на наркотици в Гърция и Балканите, така и обири на банкомати и супермаркети.

Заедно с босовете на циганските фамилии зад решетките се намират близо 35 души.

При обиск на само един от престъпниците са открити половин милион евро, скрити в шахтата на асансьора. Във вилата на друг от бандата са открити 120 килограма сребро и десетки килограми злато.

С ромите е работил и синът на известен гръцки бизнесмен, който търгувал със задигнатото. Вече е установено, че босовете са бягали в България по време на крупни обири.

Гърция


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Тиквеник
  Отговор
  1 15:44  07.11.16
  В България имат партия ДПС, която ще ги защити! А всичко свързано с Прокуратурата ще се уреди, срещу съответната сума.
 • чичо Пенчо
  Отговор
  2 18:04  10.11.16
  Затова пък нашите БАНДЮГИ редовно им гостуват в Гърция, когато тук им стане напечено !! И гърците много добре се правят на "УЛАВИ" и "не знаят" за тяхното пребиваване !!

Напиши коментар:


Публикувай