Last news in Fakti

10 Ноември, 2016 16:19 1 545 1

Двама пострадаха при тежка катастрофа

  • двама-
  • пострадаха-
  • тежка катастрофа

Мъж на 48 години от Варна е с опасност за живота

Днес, около 10:40 часа, на пътя между с.  Равна и с. Кривня, общ. Провадия, е възникнала катастрофа, при която са пострадали двама души.

27-годишната водачка на "Алфа Ромео"  К.А. от София, по време на движението си, губи контрол над автомобила, рязко променя посоката си на движение, излиза вляво от пътя и се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на сблъсъка жената е получила фрактура на ръка, прегледана е и настанена за лечение в МБАЛ „Св. Анна”, без опасност за живота.

При инцидента е пострадал и пътник от автомобила – мъж на 48 г. от Варна, който също е настанен за лечение. Установена е фрактура на черепа на пострадалия и към момента състоянието му е тежко, има опасност за живота му.

По случая е образувано досъдебно производство.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Прав път с прилична настилка , около 5 км разстояние м/у двете села... Ама много дървета- и от ляво и от дясно. Този път е само за Москич412. Кротко, с много шум и пушек. Докато премигнеш два пъти и си в съседното село. Не е за софийска шофьорка в "Алфа-Ромео". Тая комбинация все ми напомня за 1971 г. - за Котков и Аспарухов. Лошо. Белким се оправят! За цял живот ще им остане като психо-травма !!