Last news in Fakti

11 Ноември, 2016 16:52 4 379 3

Депо за крадени автомобили е разкрито при операция в Радомирско

  • депо за крадени автомобили-
  • радомир-
  • операция

Задържан е един, а петима заподозрени са обявени за издирване

Акцията е проведена на 8 ноември от служители на ГД „Национална полиция“, СДВР, Първо РУ - Перник и РУ - Радомир. В хода на предприетите съвместни действия, в имот в село Долна Диканя, махала „Калугерица“, е разкрито депо за разкомплектоване на противозаконно отнети леки автомобили.

При проведени оперативно-издирвателни и последвали процесуално-следствени действия са установени части от един противозаконно отнет лек автомобил от столицата и множество части със заличени идентификационни номера. Произходът на една част от тях е установен, а продължават действията за пълното изясняване на произхода на останалите.

При  последвали претърсвания и изземвания на различни адреси на територията на област Перник, са иззети веществени доказателства във връзка с два случая – откраднати два леки автомобила от София и от Кюстендил.

Задържан е един, а петима заподозрени са обявени за издирване.
Образувано е досъдебно производство в РУ - Радомир за престъпление по чл. 345 а, ал. 1 от НК. Работата по случая продължава под надзора на Районна прокуратура – Радомир.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дарина Василева

    0 0 Отговор
    В град Добрич има 10 депа за крадени коли но си плащат такса спокойствие и не ги пипат .

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дарина Василева":

    Като прочета нещо подобно на твоето и направо избеснявам. Овца ли си или и ти играеш с крадците?
    Ако имаш информация и смяташ, че местните куки ги пазят, много ли е трудно да пишеш мейл до някоя от службите в София или до някоя телевизия?
    Или пък просто си сънувала, че има депа за крадени коли?
    Аман от такова овчедушие!!!
  • 3 Адвокат Добрин Добрев

    0 0 Отговор
    Най - голямата корупция е в ОДМВР-Добрич сред началниците и сред ръководството на 1 во-РПУ-при град Добрич...Направиха си комунизъм всичко правят срещу подкупи.