3 892 13

В Турция арестуваха дъщерята на български полицейски началник

Бащата на Десислава е заплакал, след като е разбрал какво е направила

Денис Джамбазов

23-годишна българка е била задържана в Турция с три килограма канабис, съобщи „Дейли Сабах“. Изданието посочва, че е дъщеря на полицейски началник.

Според информация на местните власти Десислава И. - заедно със сестра й Зорница И. и шофьора Ахмет К. - се опитали да преминат с лек автомобил през граничния пункт „Капъкуле“.

Граничните полицаи извършили проверка и открили три килограма канабис, скрити в якето на Десислава И. Тя е била отведена в полицейското управление в Одрин.

23-годишното момиче е студентка по право четвърта година, посочва изданието.

Родителите й, които са останали шокирани от информацията за нейното задържане, са пристигнали в Одрин. Бащата, който е полицейски началник в България, е заплакал след изслушването.

Тримата души, пътували в колата, са пътували от София. Няма информация в кой град работи полицейският шеф - Мирослав.

Турция


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гоги (гост)
  Отговор
  1 18:42  17.11.16
  и ако влезе в затвора там да му мисли там не е България

  Коментиран от #3

 • шофьора (гост)
  Отговор
  2 19:53  17.11.16
  ще и скъсат пърдялника
 • Лъки (гост)
  Отговор
  3 20:12  17.11.16

  До коментар #1 от "гоги":

  Ами да влезе! Да не е прекарвала дрога...! В крайна сметка често се оказва че чааветата на най-видни политици, полицаи, професори и какви ли не заможви хора вършат най-големи престъпления. Разбира се дрогата не е най-голямо престъпление - такива са изнасилване, обир с кражба и побойй, убийство на невинни хора особенно при нападение и обири, лъжене при положена клетва и не само, изобго терора над невинни твари. А дрогата е въпрос на личен избор и ако не те кара насила да приемаш някой,си зависи от теб. Но я наричат наркотрафик и се води престъпление. явно, защото мафиоотите от "държавата" смучат яки пачки от нелегалния трафик иначе щяха да узаконят дрогата и който си купи си носи отговорността за поведението! Ако прави пакости - до стената...описах ги по-горе! Ако не прави да си шмърка ако ще цял ден! това е правото на избор демокрацията ако не тормозиш невинни хора животни другис поведението си ти си свободен ако ше кюнец да си буташ в таза...визирам третия пол, ако ще марихуана да гълташ! но законодателите са доста егоистично алчни от много отдавна и не треттират правилно повечето неща, а по лоби интереси. Да си плаща за трафика мацето, какво като е Ганьовка? няма значение какъв си, а какво правиш?!
 • Мемфис (гост)
  Отговор
  4 20:17  17.11.16
  Крушата не пада по-далече от дървото!
 • гост (гост)
  Отговор
  5 20:34  17.11.16
  Сега стана ли ви ясно кои държат дрогата и кои са хайдутите - тези които охраняват партиите .
 • Без бъдеще (гост)
  Отговор
  6 21:18  17.11.16
  Тя студентка по ПРАВО , баща й полицейски Началник и прекарва дрога със сестра си ... Няма такава държава
 • Българолюбец (гост)
  Отговор
  7 23:14  17.11.16
  Когато си завърши следването ще работи в правосъдието и си представям колко ще бъде правилно нейното виждане на закона,та тя от сега е готова на всякакви подвизи за да има охолен живот.Изпитвам искрено съчувствие само към родителите им,те са ги изтървали във възпитанието им.В Турция ще получат много добър урок за целия им живот
 • 8 23:38  17.11.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Хасан (гост)
  Отговор
  9 07:23  18.11.16
  Жалко за момичето че така се е подвела.. Сигурно е някаква глезла
 • Тодоров (гост)
  Отговор
  10 08:39  18.11.16
  Ако беше щерката на някой обикновен българин, със сигурност щяха да напишат името му, къде и какво работи, от кой град, изобщо щяха да го разкатаят до 9 коляно. Но нали е полицейски шеф и то вероятно не къкъв да е, щом веднага е пристигнал в Одрин.
 • Merian (гост)
  Отговор
  11 09:30  18.11.16
  Марихуаната трябва да се легализира.Това е просто билка с лечебни цели.Вредата е в дозата,както между другото,при абсолютно всички лекарства.
 • Asen (гост)
  Отговор
  12 12:42  18.11.16
  Da vernoe ot tyah po golemi hayduti nyama
 • тираджиа (гост)
  Отговор
  13 13:17  18.11.16
  Обаче баща и като разбрал даже заплакал горкиа.браво.

Напиши коментар:


Публикувай