Last news in Fakti

22 Ноември, 2016 21:16 2 832 3

Стрелба в Гърция! Простреляха българин в главата (видео)

  • гърция-
  • стрелба-
  • патра

Извършителят е на възраст 80 години и е прострелял жертвата с ловна пушка

Извършителят е на възраст 80 години. Той е прострелял сънародника ни около 18.44 ч. с ловна пушка в главата. Раненият е прехвърлен в критично състояние в болница, съобщи в. "Български новини".

Не е известна причината принудила стареца да дръпне спусъка. Предполагаемият извършител е арестуван малко след инцидента от полицията, като преди това се е опитал да избяга.

Извършителят твърди, че е дал под наем на жертвата дървена барака, в която той живее в района, но все още не са изяснени точните причини за инцидента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 непълно

    6 0 Отговор
    Ако се уточни, какъв е този "българин" бързо, ще станат ясни и причините!
  • 2 Гост

    6 1 Отговор
    Тези "българи" отдавна трябваше да ги пратят с кораби към Индия.
  • 3 Снежана

    1 1 Отговор
    Какъвто да е повода няма право да отнема живота на хората аз съм живяла 10 г в това село познавам много добре барба Спиро познавам и Радо с него сме от едно село вБалгариа то се очакваше нещто такова при всяко недоразумение той вадеше карабината за съжаление