1 266 1

Съдят четирима, отвлекли млада жена

Анжелина Димитрова

Окръжна прокуратура – Плевен внесе в съда обвинителен акт срещу четирима мъже, разбили и нахлули през нощта в чуждо жилище и отвлекли млада жена, съобщиха от прокуратурата.

Обвинението срещу Данаил И., Младен И., Анчо И. и Исмет Ш. е за това, че на 7/8 септември 2016 г. в с.Комарево, Плевенска обл., около полунощ, в съучастие като извършители, отвлекли млада жена от селото, като са били въоръжени и отвличането е било извършено от повече от две лица.

Мъжете са обвинени и за това, че по същото време, в съучастие като извършители, влезли в чуждо жилище, като употребили за това сила, деянието е извършено нощем, от въоръжени лица и от повече от две лица.

Данаил И., живеел на семейни начала с пострадалата в дома му в с.Бежаново до август 2016 г., когато жената си тръгнала заедно с малолетното им дете и отишла да живее в дома на майка си в с.Комарево. Обвиняемият многократно я търсил и я молил да се върне при него, но жената отказвала, заради физическия тормоз, който и налагал.

На 7 септември 2016 г. в 18 ч. Данаил И. уговорил братята си Анчо и Младен и приятеля си Исмет Ш. да отидат с него и да отведат насила младата жена от дома на майка й. В изпълнение на намисленото, около полунощ, четиримата обвиняеми и още четирима техни приятели, отишли в с. Комарево с два леки автомобила, разбили входната врата на къщата и въоръжени с дървени колове, нахлули вътре. Открили жената и насила я издърпали навън, качили я в автомобила и потеглили обратно към с.Бежаново. Междувременно майката на отвлечената сигнализирала на тел. 112 за случилото се.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Townboy
    Отговор
    1 19:24  05.12.16
    Това звучи като разказ на Хайтов.

Напиши коментар:


Публикувай