1 240 2

Стреляно е с въздушна пушка по автобус N76

Стефанаки Йоанис

Снощи около 20 ч е стреляно по бул. България срещу техникума по текстил с въздушна пушка по автобус от линия 76.

Има 2 счупени панорамни пана, каза Слав Монов, шеф на столичния автотранспорт в предаването "Здравей, България" по Нова телевизия. Няма пострадали пътници. Това не е първия случай, става дума за някакъв вид вандализъм. Сещам се поне за 4 подобни случая, каза Монов.

От МВР заявиха пред Факти.бг, че проверяват инцидента.

По случая със стребата снощи по автобус от линия 76 в София бяха изпратени екипи, иззети са следи. Образувано е производство срещу неизвестен извършител, каза Младен Маринов от СДВР в предаването "Здравей, България" по Нова телевизия. Разглежда се и версия за стрелба от движещ се автомобил, каза Маринов. Причината за нея, е че счупените стъкла са от страната на движение по пътя. Може да е гърмяно с въздушен пистолет, а не с въздушна пушка. Стъклата отпред и встрани са счупени. Най-вероятно са чисто хулигански действия, каза Маринов. Не е била мишена пътник, защото е стреляно по самото транспортно средство.Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • журналя
  Отговор
  1 08:25  17.01.17
  "Снощи около 20 ч е стреляно по бул. България срещу техникума по текстил с въздушна пушка по автобус от линия 76." А бул. България пострадал ли е !?
 • аз съм от ромски произход
  Отговор
  2 07:53  18.01.17
  Сега трябва да го вкарат в затвора за минимум три години,защото другия път ще убие невинен човек.Пак ли циганите са виновни г-да.Българи.Хаиде сега да излезем на протест срещу този потенциален убиец с искане да не го пускат от ареста до вкарването в затвора.България,Закони,Голям майтап,Смешна държавица,краино време ние народа да си ги биеме тези тарикати,ама така да си ги биеме че да не могат да ги вкарват в затвора тъй като няма да може да се обслужват сами.Е тогава вече съм съгласен да не го осъдят г-да.Българи.

Напиши коментар:


Публикувай