867 4

7 години затвор за рецидивист

Милко Иванов има зад гърба си 11 присъди, като осем от тях е изтърпял ефективно в затвор

Анатоли Стайков

Състав на Разградския окръжен съд постанови днес седем години затвор за 39-годишния рецидивист Милко Иванов от село Кочово. Тъй като подсъдимият е направил пълни самопризнания и делото се гледа по съкратеното производство, присъдата му бе намалена с една трета и окончателното му наказание става 4 години и 8 месеца, при строг режим.

Той трябва да плати и глоба от 5 000 лева. Иванов бе признат за виновен в две престъпления - за изнудване и блудство с 14-годишно момиче, чрез употреба на сила и заплашване. Според обвинителния акт на 25 октомври 2016 г. мъжът застигнал детето по пътя към разградския кв. "Орел". Със сила и заплаха с нож той завлякъл момичето в храстите и извършил блудствени действия. Насилникът поискал жертвата да му предаде парите и златните си накити.

Когато разбрал, че момичето не носи ценности и пари в себе си, той отнел със сила и заплаха мобилния й телефон със СИМ-картата. На следващия ден по описанието на жертвата мъжът е задържан.

Милко Иванов има зад гърба си 11 присъди, като осем от тях е изтърпял ефективно в затвор.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
P.S.
Българската държава е абдикирала от основните си задължения!
ФАКТИ.bg настоява за истинска държавна власт, ред и контрол.
Прекалено много станаха КАНЦЕРИТЕ*!

*ФАКТИ.bg нарича КАНЦЕР всеки индивид, който подобно на ракова клетка живее, пътува, размножава се, ползва обществени ресурси, но не се съобразява с останалите индивиди, не спазва законите, не образова себе си и децата си и егоистично паразитира върху обществения организъм.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Разград / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Дядо поп
  Отговор
  1 19:32  27.01.17
  След 4год.и 8 месца други жертви да се готвят да изтърпят изрода. Тоя не след 4 а след 40 год не трябва да излиза,и дано следващата му жертва да е близка на съдията.
 • 2 10:25  28.01.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • незнайко
  Отговор
  3 12:58  28.01.17
  Той се чувства като у дома си в затвора. 8 ефективни присъди които е лежал да са по 2 години, това са 16 години в затвора. Какво трябва да се очаква от този изрод ? Като излезе след 2 години за добро държане, всичко ще се повтори.
 • Иванов
  Отговор
  4 15:07  28.01.17
  Съдия трябва да бъде бъщата или маикати на момичето,каквато пресъда даде да се изпълни

Напиши коментар:


Публикувай