3 548 5

Пиже, който нападна журналисти, краде кобили, пробва да блъснe патрулка

Венцислав Михайлов

Кандидатът за общински съветник Трайчо Василев-Пиже, който бе осъден на 4 месеца затвор след нападение над журналисти от Нова тв, опита да блъсне патрулка край Самоков. Пиже карал микробус с изключени фарове и близо до разклона за Дупница минал покрай патрулка, съобщава в. „24 часа”.

Вместо да спре на вдигнатата стоппалка, той ускорил и се насочил към полицаите. Те обаче избегнали удара. Последвало преследването, в което се включили и екипи от съседни управления. Пиже обаче навлязъл в черен път и се измъкнал. После оставил буса извън циганската махала в Самоков. Междувременно мъж от с. Доспей се оплакал, че са му откраднати 3 кобили. Според МВР те са били превозвани с буса. Открити са в необитаема къща.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Лъчо
  Отговор
  1 12:08  28.01.17
  Бъчварова, а защо патрулките нямат отпред гребло като на фадромите? Ще е готино Пиже като се засили срещу патрулката, полицая вътре да пусне греблото и Пиже да полети към небето с буса... направо при свети Петър на отчет... Нарича се "разчистване на пътя" от препятствия за осигуряване безопасността на движението...
 • Иво
  Отговор
  2 13:45  28.01.17
  Бреее ква полиция имаме.Няколко управления преследяат бус с три кобили вътре и той им се измъкнал..... Транспортер в българска версия.ако можеше да се фулмира щеше да бъдв по гледн от оригинала.Нямам думи.Кое ли няма да им се измъкне нашите полицаи щом бус с 3 крави им се измъква
 • гост
  Отговор
  3 14:40  28.01.17
  Ами значи един циганин с натоварен бус е много по-добър шофьор от патрулиращите полицаи. Американските патрулки са с ролбари, мощни двигатели и прожектори, вътре си имат камери, лаптопи и багажник с оборудване, за да могат да работят пълноценно. На нашите им раздават възможно най-слабата Астра, без климатик, и допълнително оборудване и искат да работят. На Запад се прави държавна поръчка и всяка компания представя своя версия на автомобил с цена на последваща поддръжка. Да вземат от МВР да се поучат от другите, не да мигат като полуидиоти и да казват "ми незнам"
 • kermen
  Отговор
  4 17:04  28.01.17
  Тези полицейски Астри са от времето на циганина Костов,по нареждане на тогавашният министър на вътрешните работи адвоката Мими Йорданов с обществена поръчка и тлъста комисионна избраха най слабата версия 1.4!!До като германска фирма предложи 1.8 с много екстри и по ниска цена,но швабите не предложиха рушвет....!!
 • Mango
  Отговор
  5 18:49  29.01.17
  Toq m....l shto ne e ekzekutiran oshte

Напиши коментар:


Публикувай