3 279 7

Да попаднеш на когото не трябва

Италианско момиче преби крадец

Анатоли Стайков

Опит за обир свърши зле за трима араби в Италия. Те се опитали да откраднат мобилния телефон на 16 годишно момиче, което се прибирало у дома след училище, пишат италианските медии.

Тримата обградили момичето. Но много бързо започнали да съжаляват, защото попаднали на майстор на източните бойни изкуства.

Единият от нападателите бил повален мълниеносно на земята с хватка от жиу-жицу , а другите двама го ударили на бягство. Момичето после спокойно се прибрало вкъщи и уведомило полицията.

Италия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • НямаТакаваДържава
  Отговор
  1 22:12  05.02.17
  ...първият повален на земята, вторият застрелян със законно притежаваната Берета, третия се на.рал. Еххх какви майки юнашки са в Италия, дето раждат такива героини.

  Коментиран от #6

 • Самолиот
  Отговор
  2 08:20  06.02.17
  Преби го и го на е*а
 • Самолиот
  Отговор
  3 08:25  06.02.17
  Това за мен е несериозна работа как тая стрина от снимката ще бие 2-мъже абсолютни лъжи ама както и да е нали трябва да се пише нещо.

  Коментиран от #4, #5

 • гостенче
  Отговор
  4 09:21  06.02.17

  До коментар #3 от "Самолиот":

  Снимката е примерна....... както и да е. Иначе като цяло ще ги бие като нищо. Кой зане какви др.шльовци са били.
 • Кибик
  Отговор
  5 09:29  06.02.17

  До коментар #3 от "Самолиот":

  На сина ми треньора по айкидо е 60 кг с мокри дрехи и камъни в джобовете, но като нищо ще се справи с двама 100 килограмови шкембелии, чийто спортни занимания се ограничават с дъвчене на кюфтета и вдигане на бирени бутилки.
 • Павел
  Отговор
  6 09:37  06.02.17

  До коментар #1 от "НямаТакаваДържава":

  Ей, нашите гърли също са опасни... Сега жените са силният пол. Аз не съм женен и като видях една убавица рекох да си намеря щастието. Аз съм кавалер, затова се приближих и казах: Здрастиии! Обичаш ли музиката? И изпях: четири секунди, ще са ни нужни, послре квото ще да става? 4 секунди, ще сме чужди, после шайляйляйляйля... И попитах - Сакаш ли да цуцнем по едно кафенце и да прочетем заедно зодиака за днес отсреща в барчето? А тя била няква ячка...като на снимката..като ми отлепи една плесница, после още дена и взе че запя? - като те почна първо отляво, като ти върна после отдясно, ти ще усетиш, от любовта миииии?.... Смигна ми и си тръгна? ей тва е любовта избяга и това си е? Останах смазан от мъка, с разбито сърдце и зачервени бузи като че съм пил цяла бъчва Уиски? та не подценявай женорята, сега те са силният пол!
 • Самолиот
  Отговор
  7 09:46  06.02.17
  Е да и това го има,че крадците може да са били някакви смешници.Добре е ,че е успяла да се защити.

Напиши коментар:


Публикувай