Last news in Fakti

16 Ноември, 2011 12:03 18 884 19

Петима изнасилили 13-годишно момиче

  • полиция-
  • изнасилване-
  • калофер

Гаврили се с девойката в кола на бензиностанция край казанлъшко село

Петима изнасилили 13-годишно момиче - 1
Снимка: БГНЕС

13-годишно момиче е било изнасилено от петима младежи в автомобил край казанлъшко село, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пловдив. Вчера в 21.30 часа на тел. 112 е получен сигнал, че същия ден около 19.00 часа 13-годишно момиче от Калофер е било изнасилено от петима младежи в лек автомобил на бензиностанция в района на казанлъшкото село Манолово.

По първоначални данни момичето познавало по малки имена двама от тях и затова приело поканата за кафе с групата в близко до Калофер село. На път за там тя е била изнасилена в колата, с която пътували.

По случая е образувано дознание в РУП-Карлово. Предстои да бъде извършена медицинска експертиза.

Изнасиленото момиче е възпитаничка на Дома за деца, лишени от родителски грижи „Даскал Ботьо”, каза директорът на Областната дирекция на МВР-Пловдив старши комисар Тодор Чонов. Сигналът е подаден от нейната майка.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Венелин Антонов

    0 1 Отговор
    Младежите,че са виновни - виновни са! Но какво е правело 13 годишно ДЕТЕ в кола,в тъмната част на деня с петима,и познавала,забележете,ПО ИМЕНА - само двама....?!!?!??!
  • 3 до валентин

    2 0 Отговор
    Кажи ми кое дете не е наивно,но трябва ли за това да го изнасилват,стискай палци един ден да не опрекваш собственото си дете че било подлъгано, и да знаеш в Булгаристан тея работи стават и по светло.
  • 4 Макаренко

    1 0 Отговор
    -за Смъртното наказание;за справедливия Линч-всеки ублюдък трябва да си получава свойто-и колкото по-рано,толкова по-добре-няма да се стига до рецидив-Гарантирам...!Бездарници-на всеобщия бум от жени,които са в пъти повече от мъжете,те не могат да си "забършат" нещо,а налетели на Беззащитното...
  • 5 Боби

    1 0 Отговор
    Смъртно наказание за тия БОКЛУЦИ!!!
    Нямам думи.....трябва да ги дадат на родителите на момичето, те да преценят какво да им направят. кожата да им свалят.
  • 6 дъге

    0 0 Отговор
    По добре да ми ги дадът на мене,аз имам две момичета и вечер съм като такси докато ги пребера у дома,заради такива негодници.Какво иска да каже коментар 2 ,че ако видиш само момиче по тъмно,трябва веднага да го изнасилиш ли........Не смъртно наказание а при мен,от там в багажника на джипа и при манафите на гарата,от там на канала......
  • 7 Туриста

    0 0 Отговор
    Бой за тия и една картофена нива от сутрин до вечер да копат, през следващите 7-8 години, за да се хранят от нея.......
    Тъпа държава и тъпи полицай = България
  • 8 gogo

    0 0 Отговор
    Валентине , защо ми се струва , че оправдаваш нещо в собственото си минало с " умните " си въпроси?
  • 9 До Дъге

    1 0 Отговор
    Прав си в днешно време не може да си оставиш детето да играе на воля до късно, а помните ли едно време !?! Какво се случва в тази държава по дяволите и това не е първия или втория или третия или десетия случай. В България жени и деца се изнасилват всеки ден, а по домовете още повече!! Смъртното наказание трябва да е в сила, а ако извършителите са непълнолетни то тогава до 18 годишна възраст да копаят и събират боклуци по цял ден в ТВУ и след това затвор!!! Яд ме е че живея в България и съм се прибрал от чужбина. А тези малки к*****нца дано им се върне тъпкано!!
  • 10 оги

    2 1 Отговор
    Първо какво търси 13 годишно момиче от ДЕТСКИ ДОМ по улиците и от каде познава такива хора.
    Второ какви са тези хора който може да се кефят на 13 годишна.
    Сигурен съм че и момичето има вина ;)
  • 11 ...

    2 1 Отговор
    "възпитаничка на Дома за деца, лишени от родителски грижи" ; "Сигналът е подаден от нейната майка" ...
  • 12 bateto

    0 2 Отговор
    ДА НЕ ДАВА ГОСПОД НО АКО СЪМ НА МЕСТОТО НА БАЩАТА НА ТОВА МОМИЧЕ МАЙКИТЕ НА ТЕЗ ХАЙВАНИ ДА СА СЛОЖИЛИ ВЕЧЕ ЧЕРНИ КЪРПИ .
  • 13 психо

    2 0 Отговор
    батето, ако не си прочел правилно- "Изнасиленото момиче е възпитаничка на Дома за деца, лишени от родителски грижи „Даскал Ботьо”", така че е време полицията да си свърши работата, като под това визирам и подшушване на другите затворници
  • 14 sexa

    0 1 Отговор
    горкото момиче,чудя се само да ли се е кефела или е била против???
  • 15 amaro

    1 0 Отговор
    http://fakti.bg/krimi/22710-iznasilenata-ot-petima-se-okaza-devstvena#/

    Коя всъщност е истината ? И кой е виновен за публикуване на непроверени факти ? Въобще - "система е хризантема - синджирът си идва ,козата я няма "
  • 16 pe6o

    0 0 Отговор
    http://karlovo-online.com
  • 17 miss

    2 0 Отговор
    Хммм...защо бързате с изводите и плюете полицията и прочие....В тези статии има много странности - първо момичето е възпитаничка на дома за деца лишени от родителски грижи, а после сигналът бил подаден от майка й?????? Къде е майка й и защо след като майка й е толкова заинтересована момичето е в този дом? После се оказва, че момичето е девствено и най-вероятно е излъгало, защото се забавило след вечерния час за прибиране в дома???
    Ами защо медиите не изяснят случая и след това да бият тъпана, а бързат да фабрикуват недостоверна информация???
  • 18 bmw fen

    1 1 Отговор
    begi bate prosto si e gavra s mom4etata zaradi nekva pikla devstvena 6e hodat po sadili6ta i 6e gi izdirvat kato prestapnici tva prosto si e gavra s mom4etata
  • 19 marielka

    0 0 Отговор
    offff offff stiga ne ste bile tam za da znaete kakvo tochno se e sluchilo i koi ima vina.....Nali taka