Last news in Fakti

11 Април, 2017 18:11 2 245 3

Военни задържали убийците на таксиметровия шофьора

  • труп-
  • убийство-
  • таксиметров шофьор

Мичман Стамен Иванов Георгиев и матрос Кръстьо Вълев Кръстев от дежурната служба на военно формирование 28430 – Варна са задържали убийците на 61-годишния Васил Ашиков край варненското село Каменар, съобщиха от пресцентъра на Военноморските сили.

Тялото на 61-годишния таксиметров шофьор Васил Ашиков бе открито вчера в таксито му, паркирано край варненското село Каменар. По-късно от прокуратурата съобщиха, че за убийството са задържани 26-годишен мъж от Дългопол и 23-годишна жена от Свети Влас.

Благодарение на своевременната намеса от страна на военнослужещите две заподозрени лица, в последствие установени като извършители на престъплението, са задържани и предадени на органите на МВР.

За оказаното от двамата военнослужещи съдействие на органите на МВР, в командването на ВМС е получено благодарствено писмо от директора на ОД на МВР Варна старши комисар Даниел Пашов.

Военните забелязват таксито още при спирането му на аварийни светлини. Мичман Георгиев и матросът Кръстев излизат от поделението и се натъкват на убития шофьор. Чуват наблизо и гласовете на младите мъж и жена.

Казах им да им виждам ръцете, защото той беше от кръста надолу целия в кръв. След което ги накарах да седнат на земята и дадох на матроса Кръстев прожектора да ги осветява постоянно, да ги наблюдаваме”, разказва мичман Стамен Георгиев, цитиран от Нова телевизия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 toma por kulo

    19 0 Отговор
    bravo na voennite
  • 2 Gost88

    20 0 Отговор
    Браво,доблестни мъже!
  • 3 Гост

    16 0 Отговор
    👍,браво