Last news in Fakti

18 Април, 2017 13:34 1 913 4

Побой над две момичета - 100 лева глоба

  • побой-
  • 100 лева-
  • 43-годишна-
  • своге

43-годишната извършителка е осъдена за дребно хулиганство

43-годишна жена, нанесла побой на две 19-годишни девойки, бе осъдена да плати 100 лева глоба, информират от МВР.

На 10 април, малко преди обяд, в РУ - Своге се получил сигнал от гражданин за саморазправа между родители и ученици на улицата пред професионална гимназия в града. Изпратените на място полицейски служители задържали 43-годишната К.В., нанесла побой над две 19-годишни девойки.

На извършителката бил съставен и акт по реда на Указа за борба с дребното хулиганство. След доклад на преписката в Районен съд - Своге, К.В. е осъдена да заплати парична глоба в размер на 100 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666

    14 3 Отговор
    Това е максимумът на който ще осъдят и биячите от магистралата. Ако успеят да ги осъдят естествено. Абе само аз ли си мисля, че има нещо сбъркано в правосъдната ни система?

    Коментиран от #2

  • 2 гост

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "666":

    Не си само ти. Те хората затова казват, че нямат намерение да се замесват в дела, макар и да са жертви, понеже резултата е доказано на страната на биячите. Дали ще плати 100лв или не, все тая, другия път пак ще посегне да ги бие, но ако я осъдят да им плаща по 100лв на месец следващите 10г. тогава ще е нещо друго и надали ще си позволи втори път да бие.
  • 3 233

    3 3 Отговор
    Абе кво коментирате като нищо не знаете
  • 4 ШАРАН БГ

    7 1 Отговор
    Тия юридически шашарми не са ми ясни!? Когато някой е осъден да плати глоба - той я плаща на Даржавата, нали? А битите / както в този случай/ си остават със синините и отиват да си правят компреси.... Така ли да го разбирам? Те какво възмездие получават за изядения пердах? Допълнително ли трябва да водят дело за нанесени телесни травми и морално унижение?