Last news in Fakti

18 Април, 2017 15:31 2 250 3

Мъж преби гаджето си, стреля по колата й

  • мъж-
  • преби-
  • приятелка-
  • стреля

Мъж е нанесъл побой на приятелката си и е стрелял по автомобила й в самоковското село Продановци. Мъжът е задържан, съобщиха от МВР-София.

Вчера жената от Самоков подала сама сигнала около 15:45 часа. Пред полицаите обяснила, че приятелят й е я пребил, счупил е с клон стъкло на автомобила й, а също така е извадил и пистолет и е стрелял в калника на колата й.

Към село Продановци, където се разиграл екшънът тръгнали полицейски патрули, които извършили оглед, съобщи Дарик.

Полицаите претърсили и имот, в който живеел 39-годишният мъж. От там те иззели 11 ловни и 13 бойни патрона, както и празен пълнител за пистолет. Мъжът не притежава разрешително за огнестрелно оръжие.

Той се е укривал от полицията известно време, но тази сутрин се е предал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маринката

    5 2 Отговор
    ФЕН НА ДИНКО!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 историк

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Маринката":

    Не сте на ясно,този не е фен на Динко,той е последовател на Байко-Юри Галев,но и двамата са бледи негови подобия.Той колкото хора е пошернил...Динко е като ангел пред него а и как че сравнявате компирската школа с някакви си от най-тъпия град от селски тип-Ямбол!