Last news in Fakti

1 Юни, 2017 11:29 4 659 1

Хванаха касапина от Снягово, крил се в гората като партизанин

  • убийство-
  • заклан-
  • руен-
  • снягово
Хванаха касапина от Снягово, крил се в гората като партизанин - 1

Убиецът от Снягово Мехмет Хюсеин е заловен, съобщи Gramofona.com, позовавайки се на собствени източници.

На този етап от полицията отказват каквато и да е информация по случая.

Началникът на Районното управление в Руен не пожела да говори по темата, единствено уточни, че в момента е в работна обстановка. Кметът на Снягово Зялфет Юмер обаче потърди новината, че издирвателната акция на униформените се е увенчала с успех.

„Единственото, което знам е, че е хванат“, коментира той.

Стана ясно, че Мехмед от Рудина от седмица като партизанин в гората. Снощи обаче изгладнял и слязъл до едно от руенските селата, за да си купи хляб. Бил е разпознат и местните хора веднага подали сигнал в полицията.

Той е задържан при опита отново да се скрие в Балкана малко преди 23 часа снощи.

Мехмед е основният заподозрян за жестокото убийство в Снягово от нощта срещу 24 май. Убийство шокира жителите на руенското село Снягово.

47-годишният Реджеп е открит заклан в дома си. Мъжът обитавал къщата заедно с приятелката си Айше, с която чакали и детенце.

От прокуратурата в Бургас обявиха единствено, че е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за тежко умишлено престъпление.

По неофициална информация, убийство от ревност е водещата версия за разследването.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мангал

    13 3 Отговор
    Да живеят турските сериали... сега Айше какво ще прави без Реджеп :(