2 734 13

12-годишен циганин наби медик в Роман

По време на дежурство Росица Гуджовска, която е фелдшер, е нападната и ритана в гърба

12-годишен циганин наби медик в Роман
Венцислав Михайлов

12-годишно момче от ромски произход е набило медик в Роман, предаде bTV. По време на дежурство Росица Гуджовска, която е фелдшер, е нападната и ритана в гърба.

„Получихме сигнал за порязан пред блок 4, който кърви”, пояснява тя.

По думите й пред блока имало голяма група роми, които били прекалили с алкохола. „Те викаха, крещяха, че се бавим. Казват „Човекът умира, вие защо се бавите”, спомня си Гуджовска.

Въпреки ритниците, които получава в гърба, Гуджовска все пак прибира пациента в линейката и го откарва в местният спешен кабинет.

„Човекът беше много пиян, държеше се много арогантно, обиждаше ни, не даваше нищо да му направим. Дойдоха сигурно още 20 човека с него”, поясни Гуджовска.

По думите й до момента не е имало физическа агресия срещу спешните екипи, въпреки че много пъти са били жертва на вербална. Според д-р Цветкова, която е била дежурна заедно с фелдшерката, екипът няма мотивация да работи заради отношението към тях.

Нападателят е разпитан в присъствието на родителите си от служител в детска педагогическа стая.

P.S.

Българската държава е абдикирала от основните си задължения!
ФАКТИ.bg настоява за истинска държавна власт, ред и контрол. Прекалено много станаха КАНЦЕРИТЕ*!
*ФАКТИ.bg нарича КАНЦЕР всеки индивид, който подобно на ракова клетка живее, пътува, размножава се, ползва обществени ресурси, но не се съобразява с останалите индивиди, не спазва законите, не образова себе си и децата си и егоистично паразитира върху обществения организъм.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Обективен
  Отговор
  1 09:24  18.06.17
  Изцяло подкрепям ФАКТИ.bg Не може един цял народ, да се съобразява с неграмотните, не работещи, а вечно ползващи се с привилегии цигани. Писна ми все те да са жертва, все те да имат за вземане, било помощи под горма на пари отопление и пр.. Не може те да се пишат самотни родители,майки, макар да живеят с мъжете си и да източват пари от държавата. Питам къде е тя, Държавата? Нима дамо Ние виждаме всички тези нередности, къде е полицията, напр. До кат пловдив, се продават на улицата цигари и куп други неща, до КАТ, под носа на плоччолицията. Къде е полицията? Или тя е само за Нас, данъкоплатците...трсгедия, но според мен, Ние няма да търпим вечно...всичко си ина граници

  Коментиран от #11

 • Поклон на хитлер
  Отговор
  2 09:27  18.06.17
  Вечерен час за М....ЛИТЕ
 • Дядо поп
  Отговор
  3 09:35  18.06.17
  Най-лошото е,че държавата няма да направи нищо на насилниците и те ще продължават да трупат увереност да вършат,каквото си искат,да крадат,бият,грабят и т.н.т. Не знам защо въобще плащаме данъци за държава,която не взима поне малко от малко мерки да прекрати своеволи- ята на това малцинство.
 • един
  Отговор
  4 09:53  18.06.17
  Само Путин може да оправи нещата!!! "Русия не се нуждае от млцинствата, а малцинствата се нуждаят от Русия". Да живее Путин! Затвор и бачкане до живот в урановите мини- само това е лечението за ромските малцинства!

 • me be re
  Отговор
  5 09:57  18.06.17
  Всичко е много просто. На този адрес вече да не се отзовава спешна помощ и пожарна, но да им се обясни на жителите защо и те сами ще оправят нещата с „биячите”. Друг вариант посягаш на полицаи, лекар или друг държавен служител и ти спират всички помощи за 1 година Ма политиците нямат топки да я свършат тая работа
 • факти
  Отговор
  6 10:31  18.06.17
  На Боко гласоподавателите са това няма нищо да им направят защото следващият път пак трябва да го изберат.
 • 7 10:48  18.06.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 👽👽👽зелени човечета
  Отговор
  8 11:07  18.06.17
  Ромчето пило ром в Роман и се напило ....
 • Т.о.ш.и.б.и.я.н
  Отговор
  9 13:02  18.06.17
  Защо при тоталитаризма и тиранина Живков такива неща дори не можеха да се помислят и случат?
 • gosta
  Отговор
  10 13:31  18.06.17
  Na sapun
 • ДДД
  Отговор
  11 16:35  18.06.17

  До коментар #1 от "Обективен":

  МОЖЕ МОЖЕ ето от 12 годишни се учат да ни налагат
 • Минка
  Отговор
  12 18:42  18.06.17
  Писна ми да вземат от моите пари и да дават детски ,социални помощи ,безплатно лечение на циганите ,които на 13год вече имат деца и никой от тях не работи!Аз съм на 65 год и се налага още да работя, а тези пиявици докога държавата ще ги отглежда с предимство!!!
 • бббббб
  Отговор
  13 07:55  19.06.17
  Дезинфекция с напалм.

Напиши коментар:


Публикувай