Last news in Fakti

7 Декември, 2011 09:37 2 085 0

Разкрита оранжерия за канабис в Злокучене

  • канабис-
  • злокучене-
  • мвр-
  • дрога-
  • марихуана

Служители на ОДМВР-София издирват 22-годишен мъж

Криминалисти на РУП-Самоков, колегите им от ОДМВР-София и антимафиоти разбиха нарколаборатория за производство на канабис в с. Злокучене. Иззети са около 800 грама канабис, както и инсталация за производството на дрогата, съобщиха от МВР.

Криминалистите работили по сигнал, че в местността „Пашо” край с. Злокучене се произвежда марихуана. При разследването било установено, че къщата е собственост на столичанин, но била ползвана от криминално проявения и вече осъждан 22-годишен мъж

Предприето било претърсване на имота, където полицаите попаднали на  изградена система за отглеждане на дрогата. Оттам са иззети голямо количество помпи, кофи, бидони, лампи, гумени маркучи и съдове за напояване. В саксии покълвали 80 засети растения, а в други имало 90 корена марихуана. За тяхното отглеждане било инсталирано специално осветление, отоплението в оранжерията се регулирало от датчици. 

Намерена е и вече готова продукция – около 800 грама суха марихуана. Образувано е досъдебно производство. Материалите по случая са докладвани на Районна прокуратура - Самоков.

Продължава работата по издирването на 22-годишният мъж, който се укрива от органите на реда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА