Last news in Fakti

14 Август, 2017 10:14 2 627 3

Откриха изхвърлено бебе с плацента в пернишки квартал

  • изоставено бебе-
  • перник
Откриха изхвърлено бебе с плацента в пернишки квартал - 1

Тялото на новородено бебе е открито в междублоково пространство в пернишкия квартал „Тева“, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Сигналът за намереното трупче е подаден от случайни минувачи на тел. 112 вчера около 19.50 часа. Веднага на място са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. Направен е оглед, а тялото е закарано за аутопсия, за да се разбере точната причина за смъртта.

Веднага на място са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. Направен е оглед, а тялото е закарано за аутопсия, за да се разбере точната причина за смъртта.

Започнато е досъдебно производство, в рамките на което ще се изясняват всички факти и обстоятелства около случая.

Бебето е било още с плацентата, съобщиха за perniknews.com очевидци.

По непотвърдени данни на хора от блока в близост е бил открит и окървавен нож! Търси се дали в близост има някоя външна камера, която да даде някаква следа.

„Дали някой просто не е минал и го е оставил пред блока. Тук движението е доста сериозно. А и дъждът, който се сипе през целия ден, е бил в помощ на извършителите. Какво става на тези хора, бе! Какво си хвърлят децата като кучета. Говори се, че било бяло.. но това няма никакво значение. Дете е! – сподели очевидка.

Бебето не е от ромски произход, беличко е, допълва "За Перник".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    2 0 Отговор
    Това напоследък започна да става като мания... .ахти народа
  • 2 SSS

    3 0 Отговор
    Като чета тази статия и се разплаках! Какво става? Защо така? Защо нямаме вече чувство за отговорност? Поне детето да беше живо! Чудя се, каква ли е тази сила, да накара тази майка да изостави, току що родената си рожба! Защо има такива майки! Наистина съжалявам!
  • 3 РОМ

    0 0 Отговор
    Опааааа,беличко е бебето.А постоянно плямпате че ромките били такива-онакива.Има лоши и добри хора.Престъпленята нямат етност.