Last news in Fakti

5 Септември, 2017 18:04 1 386 4

Подпалвачът на гората над Кресна остава в ареста

  • подпалвач-
  • гора-
  • кресна

Мотивът на окръжните магистрати е, че предвид сериозността на престъплението и многото материални вреди той може да се укрие

Съдът остави в ареста обвинения за подпалването на пожара над Кресна - Костадин Митев.

Мотивът на окръжните магистрати е, че предвид сериозността на престъплението и многото материални вреди той може да се укрие.

Заседанието е било по искане на неговия адвокат за промяна на мярката му „задържане под арест“ в „подписка“.

Според председателя на съдебния състав Татяна Андонова, решението на Окръжен съд не подлежи на обжалване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РОМ

    8 3 Отговор
    Отново без вина -ВИНОВЕН.Все някой трябва да вкарат некадърните разследващи,полицай,прокуратура,и съд.България найстина в близките 200години,няма да си стъпи на краката като една цивилизована страна.НЯМАМ ДУМИ.
  • 2 Ром 2

    10 1 Отговор
    Много ми е интересно как ще докажят че от неговота цигара се е запалило нали няма пари сиромаха някои ще изкара пари на неговият гръб с дарвесина залесяване и др.
  • 3 Гост

    5 1 Отговор
    Етикетът "подпалвач" е лепнат от журналиста или го има в мотивите на съда?
  • 4 1234

    5 0 Отговор
    Еей голяма работа са полицията и прокуратурата.При такъв голям пожар и да намериш ФАСА на ,,подпалвача".........а да не разбереш кой ограби банка КТБ и да няма виновни просто нямам думи.Толкова за глупави ни мислят тия от власт имащите?!Не могат да доведат Цветан Василев от Сърбия у на ли? Или не искат защото ще научим истината ли,че те и малките деца се досещат каква е тя.ГОСПОД забавя,ама не забравя кой какви ги е вършил на тоя свят.Да обереш държавата и народа и голяма лакомия ще да е.