1 479 3

Райфъла поръчал палеж и от затвора

Мартин Христов

Бизнесменът Атанас Червенков - Райфъла е поръчал нов палеж, макар че в момента е в затвора, твърди marica.bg, като се позовава на свои източници.

Междувременно прокуратурата в Пловдив му повдигна второ обвинение.

Райфъла наскоро бе осъден на 13 години затвор за поръчителство за убийство на свой конкурент, за палеж на няколко коли, сред които и тези на бившия депутат от ГЕРБ Антоний Йорданов.

Днес Райфъла обжалва присъдата си, но по време на обжалването беше привлечен към наказателна отговорност за това, че докато е бил в затвора в периода месец юни до септември тази година, е поръчал да запалят линейка с марка „Мерцедес Спринтер 313”. От затвора Райфъла е намерил двама, на които е възложил задачата да опожарят скъпото возило.

Колата е на свидетел по делото срещу него.

Палежът е трябвало да бъде осъществен от двама души, които вчера сутринта бяха задържани при зрелищна акция на Сточна гара.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • mon
  Отговор
  1 15:37  28.09.17
  Бизнесменът ?????? ? ? ? ? ? затвора ? ? ?
 • гост
  Отговор
  2 15:49  28.09.17
  Престъпник, не е бизнесмен. Всяка мутра е бизнесмен. Бизнесмен е човек с прозрачен и доказуем доход, занимаващ се с бизнес. На колко от така наречените бизнесмени у нас им се знае дохода, от къд е дошъл, накъде е отишъл? Всяка автокъща е с нечисти и неосчетоводени доходи. Почти всяко заведение е с неясни източници на парите за придобиване, по документи 20г. хлапаци или цигани са притежатели на фирми, които след години се оказват длъжници на милиони левове. А шефа идва с мерцедес и осигурява на 4ч, ако въобще го прави. Драги журналисти, вземете да си смените речника в тези случаи.
 • Eee
  Отговор
  3 16:00  28.09.17
  Това са най-новите бизнесмени с офис-затвор.Много популярно в Бг-то.😁

Напиши коментар:


Публикувай