Last news in Fakti

30 Декември, 2011 12:33 936 1

Ментета на известни марки задържаха митничари

  • митничари-
  • ментета-
  • капитан андреево
Ментета на известни марки задържаха митничари - 1
Снимка: Агенция "Митници"

Ментета на кожени колани от известни марки и парфюми задържаха митническите служители на Капитан Андреево, съобщиха от Агенция „Митници”.

Митническите служители на МП Капитан Андреево задържаха 80 кожени колана с етикети на световноизвестните марки “LACOSTE” , ”BOSS ”, ”BURBERRY” и др. Фалшификатите са пренасяни в лек автомобил, пътуващ от Турция през България за Румъния.

При прилагане на гранични мерки за защита на права върху интелектуална собственост съгласно Регламент 1383/2003г. на Съвета на ЕС и ЗМГО артикулите са задържани и са уведомени правопритежателите на търговските марки.

Малко по-късно на пункта пристига автомобил с българска регистрация, влизащ в страната от Турция. При извършената митническа проверка в него са открити 136 недекларирани тоалетни води и парфюми. За констатираното нарушение е съставен акт за митническо нарушение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тц тц тц

    0 0 Отговор
    БРЕЕЕЕЙ ТЕЗИ МИТНИЧАРИ МНОГО ГОЛЯМА ПРАТКА ЗАДЪРЖАЛИ А ? И ТЯ ЕСТЕСТВЕНО Е НА НЕКОЙ НЕИЗВЕСТЕН ОХЛЮВ НАЛИ ? КАТО ГИ ЗНАМ КАКВИ СА ПОСЛУШНИЦИ ЗАЩО НЕ ЗАДЪРЖАТ НЯКОЙ ВАГОН ИЛИ ТИР НА ,, ОРАТА" ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ААААААААА ??????????????????????? ДА . БА И Б........ТЕ КОРУМПИРАНИ (само малко)