822 13

Разследват смъртта на 19 кучета в Перник

Отровени са и домашни любимци

Светослава Ингилизова

В Пернишката полиция са образувани две досъдебни производства за открити мъртви кучета, съобщиха от МВР в града.

Сигналите за открити трупове на 19 кучета са получени в края на миналата седмица. Те били на ул. "Вардар" и в кв. "Дараците".

Пристигналите полицаи огледали местопроизшествията и иззели животните за аутопсия.

Според граждани, отрова за кучета е разпръсната навсякъде и освен бездомни, са отровени и домашни любимци. Перничани алармират, че никой не прибира труповете на четириногите и гледката е доста потискаща. Това създава опасност за здравето на хората.

Перник / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 14:32  30.10.17
  Ами в нормалните държави няма бездомни кучета. А в приютите там, ако до един месец кучето не бъде осиновено, се евтанизира!

  Коментиран от #2, #6

 • Гущеров
  Отговор
  2 14:36  30.10.17

  До коментар #1 от "Гост":

  Я виж започва Малката булка

  Коментиран от #9

 • Пазарен Либерализатор
  Отговор
  3 14:40  30.10.17
  Някой създава илюзията, че бездомните кучета са безсмъртни, не боледуват и студа не им пречи. В контейнерите за битови отпадъци се изхвърля какво ли не, развалена храна, лекарства с изтекъл срок на годност, всякави мизерии. За да няма подобни драми не трябва да има безпризорни кучета, а домашните да се извеждат на повод или с намордник и стопаните им да ги контролират, а не да ги отвързват без никакъв надзор.

  Коментиран от #4, #5

 • непазарен анализатор
  Отговор
  4 15:07  30.10.17

  До коментар #3 от "Пазарен Либерализатор":

  Интересно как 19 кучета изведнъж са яли от един контейнер с развалена храна Алооо-И на мен ми се иска твоето дете да не хвърля отпадъци и да не троши ама не е така нали Сега изкарваш кучетата виновни Айде холан

  Коментиран от #8


 • Бесен Язовец
  Отговор
  5 15:45  30.10.17

  До коментар #3 от "Пазарен Либерализатор":

  Ела в Северния Парк когато си водя кучето и ми направи забележка че е пуснато и Факти БГ. ще ти отделят после една колнка с надпис ИЗВЪНРЕДО

  Коментиран от #7

 • Скорпион29
  Отговор
  6 15:47  30.10.17

  До коментар #1 от "Гост":

  В нормалните държави такива като тебе ги държът в спец.заведения под надзор и не пишат за най големите простотии на и без др.западналата западна цивилизация

  Коментиран от #10

 • Пазарен Либерализатор
  Отговор
  7 17:02  30.10.17

  До коментар #5 от "Бесен Язовец":

  Ами ако си пусна и моето куче и по някаква случайност прегризе врата на твоето куче после каква колонка с надпис ще излезе?
 • Пазарен Либерализатор
  Отговор
  8 17:15  30.10.17

  До коментар #4 от "непазарен анализатор":

  Понеже сме отявлени социопати от село децата ми играят в над 10дка двор, на райграс и детелина. Чупят предимно собствените си играчки по някога, защото се събират с приятели и беснеят, то това им е работата. Ако направят боклук после го събират в черни чували и го носят в кофите за смет. Когато разхождат кучетата носят пак пликове, но по-малки, за да събират изпражненията, самите те са настъпвали кучешки торти по софийските паркове и градинки и вече от опит знаят колко неприятно е да се омажеш в л@йнат@ на нечие куче. На село няма бездомни мастии, та е нелогично с домашните да мърляме пейзажа. Единствено в гората по време на лов оставям кучетата да се облекчават където искат, но там така и така не ходи никой освен ние с ловната дружинка, а дали настъпваш изпражнения от глигани, чакали или ягдтериери ни е все тая.
 • Гост
  Отговор
  9 18:18  30.10.17

  До коментар #2 от "Гущеров":

  Я виж, това трябваше да е доводът срещу мен ли? Да ти имам багажченцето!
 • Гост
  Отговор
  10 18:23  30.10.17

  До коментар #6 от "Скорпион29":

  Я се скрий, имам си куче и го гледам както трябва - дори плащам такса, която отива точно за такива бездомни помияри! На теб като не ти изнася, ходи в гората! Не стига, че си неграмотен, ама си поредния зоофил! Бездомни кучета има само в твоята Русия, бившите соц. държави и Индия!
 • Дикембе Мутомбо
  Отговор
  11 21:15  30.10.17
  По-добре кучешки трупове по детските площадки, отколкото нахапани деца по площадките. Тук смъртта на хората не разследват, ама бездомно куче или циганин ли е - сакън, те са низвергнати.
 • само така
  Отговор
  12 13:33  31.10.17
  Браво, едно добро дело, кучето е животно, то не е човек, не е човешко същество! Пилетата в магазина, защо ги ядете бе?????? Нали и те душа носят? С какво едно куче е повече от едно пиленце или гълъбче???? Голяма работа станала, даже и полицаите отишли, те, като ги търсиш никакви ги няма, ама виж заради кучетата отишли.
 • КУЧЕ
  Отговор
  13 16:16  31.10.17
  БРАВО КОИТО ГИ Е ОТРОВИЛ А ТЕЗИ ДОМАШНИТЕ ПОМИЯРИ ЗАЩО СА БИЛИ ПУСНАТИ ААА САМО ТАКА СЕ ПРАВИ БРАВО КОИТО ГИ ТРОВИ

Напиши коментар:


Публикувай