10 564 6

Барети изведоха с чувал на главата един от обирджиите

Снимки не са направени от местопрестъплението

Очевидци са станали свидетели на залавянето на един от обирджиите, които полицията търси в Перник.

Това е станало пред очите на ученици и учители в Строителната гимназия на Перник, пише ZaPernik.com .

“Здравейте, във връзка със обирите и отцепените райони пред ПГТС “Арх. Йордан Миланов” пред очите на всички ученици и учители бе обграден блока отсреща и беше заловен още един от обирджиите. Лицето му не се видя тъй като го изкараха с чувал на главата. В момента полицията оглежда и разследва апартамента, в който е бил намерен”, сигнализира перничанин.

Снимки не са направени от местопрестъплението, защото баретите са заплашили учениците, че ще им пръснат мозъците, ако снимат.

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Редник Мърфи
  Отговор
  1 16:24  09.11.17
  Публикувано във факти.бг: Лицето му не се видя тъй като го изкараха с чувал на главата. Снимки не са направени от местопрестъплението, защото баретите са заплашили учениците, че ще им пръснат мозъците, ако снимат. Някой беше писал, че крадците са от полицията, или както се казва: "свои хора". След тази публикация, се разбра, че това наистина е някой роднина, на някой настоящ дебеланко от политическия елит.
 • Бай Ганю
  Отговор
  2 16:59  09.11.17
  Снимки не са направени от местопрестъплението, защото баретите са заплашили учениците, че ще им пръснат мозъците, ако снимат.
 • hghghhg
  Отговор
  3 19:48  09.11.17
  И после защо напускате БГ. Ами да стоят и да им пръскат мозъците ли...
 • ААА
  Отговор
  4 21:49  09.11.17
  БРАВО на спец отряда- така се прави 28 години безхаберие , и меко либерално подгъзуване към престъпната паплач , направиха от държавата ни територия , а гражданите затъпели и незаинтересовани обитатели-сеирджии . Държавата респектира , иначе утре част от тези подрастващи ученици ще се влеят в престъпният контингент, и от рано да си правят сметката , дали с чувал на главата, и палка в ....... би им било добре. Пропадали сме дълго , десетки години . Една такава малка акция - малка стъпка в правилната посока.
 • Public Owner
  Отговор
  5 05:46  10.11.17
  Пионки на властта с промит мозък и чип в задника с GPS за да знаят във всяка секунда къде са!?
 • Рамбо
  Отговор
  6 04:51  11.11.17
  Добре , главата са я сложили в чувал , а останалото от тялото в какво са го изнесли ???

Напиши коментар:


Публикувай