Last news in Fakti

8 Декември, 2017 20:46 2 592 1

Млад мъж се сби с ученици в Кърджали, бутна и учителка

  • училище-
  • кърджали-
  • бой

Побойникът е задържан от полицията

Млад мъж се сби с ученици в Кърджали, бутна и учителка - 1

23-годишен мъж е арестуван за хулигански действия в училище в Кърджали, съобщиха от местната полиция.

Инцидентът станал около 15:00 часа вчера в СОУ „П.Р. Славейков”. Младият мъж изпращал приятелката си на училище, когато две 16-годишни момчета му направили забележка, че няма място в училището, сподели директорът на учебното заведение Милко Багдасаров.

По думите му мъжът ударил тийнейджърите, а блъснал и учителка, която се опитала да предотврати боя. След това побойникът избягал. По-късно той бил издирен и задържан от полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    4 2 Отговор
    Завидели малките на баткото, и почнали да се правят на рамбовци! Ама пък и то в това Кърджали, само проблеми с туземците! Сега като се върна и бургията Муса, ще изнаглеят съвсем!