1 377 3

Цветан, който уби баща си в "Столипиново", пак на съд

По тялото на мъжа имало множество прободно-порезни рани

Светослава Ингилизова

20-годишният Цветан от пловдивския квартал "Столипиново" застава за пореден път пред Окръжния съд. Младежът е обвинен за убийството на баща си, което е извършил по особено мъчителен начин, съобщи "Трафикнюз".

Престъплението е извършено на 22 юни 2017 г., около 1,00 часа, в апартамент на ул. „Ландос“. Там е намерен мъртъв 55-годишният Наско. На място били изпратени полицейски служители, които установили, че по тялото на мъжа имало множество прободно-порезни рани, като близо до трупа е намерен и иззет нож със сиво-синя дръжка, с дължина на острието 15 см.

Установено е, че на 21 юни 2017 г., около 22 часа, обвиняемият Цветан бил заедно със свои близки в дома им на ул. „Ландос“ в Пловдив. Около 22 часа всички легнали да спят, когато в стаята на пострадалия били дъщеря му и Цветан. Към полунощ дъщерята на пострадалия събудила близките си, като им съобщила, че Цветан „ударил с нож баща й“.

Пловдив / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Stefko 88
  Отговор
  1 13:35  11.12.17
  Нещо не схващам тоя защо не е в затвора за първото убийство? Или законите важат само за нас (наивните глупаци дето си плащат данъците и осигуровките)?Да разбирам ли че сме оставени на заколение?
 • Охааа
  Отговор
  2 22:12  11.12.17
  Тоя трябва да е оргинал българин, как се усмихва, сякаш осъзнава че няма да плащаме помощи за създателя, доволен че е допринесъл нещо за родината си!
 • МАСТАРА
  Отговор
  3 10:38  12.12.17
  ТОЕ Е ЧИСТОКРЪВЕН ЦИГАНИН БРЯ ЧЕ ГНУСЕН И ДОВОЛЕН

Напиши коментар:


Публикувай