4 606 4

Педофилия потресе майки в София

Коментарите на повечето от майките са изключително гневни

Стефанаки Йоанис

За отвратителен случай на педофилия разказва жена от групата "Майките на София". По-потресаващото е, че майката на потърпевшото дете не е предприела никакви мерки.

"Добър вечер, искам да попитам за съвет, които ми се поиска вчера, но ме остави без думи... Имам приятелка, която е като мен с втори брак и тя има момиченце от първия. И ето го и проблемът - в 2 през нощта се буди жената и какво да види втория й мъж, лежи до дъщеря й със свалени гащи и спи. Милата цял ден е в шок и плаче посъветвах я да подаде жалба, но не знам дали постъпих правилно, а оня казал че му падали гащите понеже нямал ластик.. Вие как мислите, извинявам се за дългия пост", пита Лилия Николова и обяснява: "Направо по "подробности", чисто гол със смъкнати боксерки под коленете."

От поста и коментарите ѝ по-надолу става ясно, че детето е на 9 години. Когато го питали какво се е случило, то твърдяло, че нищо не помни.

Коментарите на повечето от майките са изключително гневни. Има и такива, които смятат, че наистина мъжът може да казва истината в нелепите си обяснения.

От поста се разбира, че майката на момиченцето все още не е предприела никакви мерки срещу насилника, опитвайки се отчаяно да му повярва.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Истината
  Отговор
  1 12:35  03.02.18
  Опитвате се да лобирате за педерастията конвенция..с фалшиви новини..взели сте едни пари ..как да се оправи тая държава като всички сте корумпирани
 • Валентин
  Отговор
  2 15:34  03.02.18
  Затвор за майките!!! Не бива да се нарушават правата на педофилите...
 • соросоидни кърлежи
  Отговор
  3 15:44  03.02.18
  Ще дойде ден ,когато нашите дупетати ще кажат- Няма мърдане,трябва да приемем педафилия за нормалното в нашия живот,защото преди еди колко години сме подписали някой документ в някоя държава..един вид примерно истанбулска конвенция, под хитро прикритие срещу насилие над жените и деца пробутват различни ла-на на нашите деца...
 • Айде-айде
  Отговор
  4 17:23  03.02.18
  А краката му били ли са натопени в леген с топла вода?

Напиши коментар:


Публикувай