1 978 1

Спипаха нелегални анаболи на Дунав мост 2

Открити са 840 опаковки с по 5 броя ампули

Светослава Ингилизова

Мобилен митнически екип от Митница Лом задържа 11 300 ампули контрабандни анаболни стероиди, предназначени за нелегална продажба във фитнес клубове в страни от ЕС.

На 10 март 2018 г. в района на Дунав мост 2 мобилен митнически екип спира за проверка товарен микробус с българска регистрация, превозващ по документи текстилни изделия за страна от ЕС.

Превозното средство е селектирано за щателна митническа проверка. При огледа на стоката митническите служители установяват, че част от кашоните се различават от останалите.

За тях шофьорът представил документи, според които в кашоните има оборудване за фирма от Холандия. При извършването на проверката митническите служителите откриват, че кашоните са пълни с кутии с ампули от два вида анаболни стероиди за инжекционно приложение.

Открити са 840 опаковки с по 5 броя ампули - общо 4200 ампули от лекарствения препарат „Drostanolone" и 1420 кутии също по 5 броя ампули - общо 7100 ампули от лекарствения препарат „Nandrolone", на обща стойност около 80 000 лева. Анаболите са задържани.

Монтана / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • урудска работа браъ
    Отговор
    1 23:36  14.03.18
    Е те ся на "батките" им спихнаха баниците ! Чалготеките, ще осиротеят, цък ! Дано им дойдат скоро новите дози нацепин, ча иначе, как ще се дуят на коврите !

Напиши коментар:


Публикувай