Last news in Fakti

22 Март, 2018 12:27 2 671 2

Джип падна в канавка, шофьорът избяга

  • джип-
  • канавка-
  • оряхово

Водачът на „Мерцедеса“ по неясни причини е избягал от мястото на инцидента

Джип падна в канавка, шофьорът избяга - 1

Загадъчна катастрофа е станала преди минути край Враца, съобщи "Булнюз".

Черен джип „Мерцедес“ е катастрофирал на пътя между Враца и Оряхово в района на село Баница. Инцидентът е станал на коварния ляв завой преди самото населено място.

Над района вали сняг, заради който асфалтът е мокър и изисква цялото внимание на водачите, които пътуват в тази посока. Автомобилът с врачанска регистрация се е движел в посока към Оряхово, когато по неизвестни на този етап причини, шофьорът загубил контрол над управлението, влязъл в насрещното, помел пътен знак и се катурнал в канавката. Случайно минаващи коли се обадили на тел.112 и подали сигнал за станало ПТП.

Пристигналите полицаи обаче не заварили никого при катастрофиралия джип. Оказало се, че водачът на „Мерцедеса“ по неясни причини е избягал от мястото на инцидента и изоставил повреденото возило. По тази причина той няма как да бъде тестван с дрегер за употребата на алкохол.

При първоначалния оглед се установи, че повредите са по ходовата част и предницата на германското возило. Очаква се пристигането на пътна помощ, която да премести изоставената кола от отводнителната шахта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жоро

    1 0 Отговор
    Това много хитро. Как не никой не се е сетил до момента. Връща се след 24 часа и обяснява, че е имал супер спешна работа и е чист като бебешко дупе след избърсване.
  • 2 НАЛИ ПО ЗАКОН АКО НЯМА

    4 2 Отговор
    ПОСТРАДАЛИ ПРИ ПТП НЕ СА ВИКА КАТ. ЧОВЕКА Е ОТИШЪЛ НА ТОПЛО У ТЯХ . КО ДА ПРАЙ ТАМ В СТУДА. АМАН ОТ НАБЛЮДАТЕЛНИ КОМШИИ И КОЛЕГИ УСЛУЖЛИВО ЗВЪНЯЩИ В КАГ И МВР ДОРИ КЪГ ПРЪДНЕШ А КЪТ ЗАКЪСАШ НА ПЪТЯ ТА ПОДМИНАВАТ ГЛЕДАЙКИ НА ДРУГАТА СТРАНА...