Last news in Fakti

30 Март, 2018 16:40 2 168 2

Запалиха посред бял ден кола във Видин

  • кола-
  • запалиха-
  • видин

Огнеборците потушили пламъците, но автомобилът бил изпепелен напълно

Запалиха колата на ломчанин във Видин посред бял ден, съобщиха от полицията.

Автомобилът „Форд Мондео“ е с монтанска регистрация. Той бил паркиран до входа на двора на бившето СОМАТ. Палежът е извършен около 14 часа, а сигнал за него е подаден на спешния телефон 112 в 14,15 часа, уточниха от МВР.

Към мястото незабавно били изпратени екипи на полицията и пожарната служба. Огнеборците потушили пламъците, но автомобилът бил изпепелен напълно. Според първоначалните данни, колата била запалена умишлено.

Огънят е тръгнал от задната част на превозното средство – обгоряли са дясната част на задната броня, заден десен стоп и заден десен калник. Работата на разследващите по случая продължава, а в полицията във Видин е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДДД

    1 0 Отговор
    ако е вечер ще пише
    по тъмна доба заплиха .....
  • 2 Фордльо

    1 0 Отговор
    Браво! Само не са се сетили да кандидатстват за Гинес! Не е толкова лесно да се запали Форд, особено тези в Северозападнала бълХария! И то без манивела!