Last news in Fakti

31 Март, 2018 11:38 20 748 9

Погребаха Красимира и двете й деца в Торонто

  • торонто-
  • канада-
  • красимира пейчиновски

39-годишната Красимира Пейчиновски, нейният 15-годишен син Рой и 13-годишната й дъщеря Веналия бяха намерени мъртви в дома им

Море от скръб и емоции изпълниха гръцката църква в Торонто, Онтарио, за погребението на Красимира Пейчиновски и децата й. Близки на семейството, съученици на Рой и Веналия Пейчиносвки, колеги на Красимира, съотборници, съседи, приятели и познати се стекоха с цветя, за да си кажат последно сбогом с убитите българи, съобщава BG VOICE.

Бившият съпруг на Красимира, Вас Пейчиновски, и единственото му оцеляло дете, Виктория, също съпроводиха трите дървени ковчега. "Какво може да кажеш на баща, който е загубил цялото си семейство", казва семейната приятелка Филис Параскевополус, която беше в църквата.

39-годишната Красимира Пейчиновски, нейният 15-годишен син Рой и 13-годишната й дъщеря Веналия бяха намерени мъртви в дома им в Ейджакс, Онтарио, на 14 март. Приятелят на Красимира, 29-годишният Кори Фен, е арестуван за тройното убийство.

Според резултатите от аутопсията, две от жертвите са били намушкани и това е причинило смъртта им. Третата жертва е починала от задушаване. Канадските власти обаче не дават информация за това кой от тримата как е починал. Бившата шефка на Красимира Пейчиновски разкри в интервю след тройното убийство, че колегите са забелязали "обезпокоителни сигнали" по време на връзката на българката с 10 години по-младия Кори Фен.

Той е задържан без право на гаранция, а срещу него има повдигнати три обвинения за убийство. Те подозират, че ревност, дългове от хазарт и прекаляване с анаболи и други добавки може да са сред причините за инцидента.

Следващото изслушване на Фен пред съда е на 29 март, на което той ще "присъства" чрез видеовръзка от затвора. Опечаленият баща Вас Пейчиновски благодари на общността и на всички, които помагат на семейството. "Няма думи, които да изразят как се чувстваме. Нашите сърца са съкрушени", казва Пейчиновски в съобщение, публикувано на страницата на хокейния отбор, в който е играл синът му.

"Уповаваме се на Господ да ни даде мир и да ни води към дългия път на изкуплението." Съотборниците на Рой носеха тениските на техния отбор Don Mills Flyers, в който момчето е бил истинска звезда. С бели ръкавици те носеха ковчега на съотборника си.

Трагедията с Красимира и децата й разтресе градчето Ейджакс, на час път от Торонто. Приятел и съученик на покойните тийнейджъри вече стартира кампания за носене на гривни против домашното насилие. Социалните мрежи са се превърнали в онлайн мемориал за тримата, а хората от градчето използват съкращенията "LLK", "LLR" и "LLV" в статусите си, което означава "long live" (живее завинаги), последвано от първата буква на името - Краси, Рой и Веналия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Виктор

    6 8 Отговор

    До коментар #1 от "Кавала":

    човек ти си много зле кви ги говориш

    Коментиран от #3

  • 3 Гост

    3 6 Отговор

    До коментар #2 от "Виктор":

    Болен е.
  • 4 кавала

    25 3 Отговор
    ..кво съм болен,ква работа има уж толкова сериозната жена с някъв изтрещял билдър ,който и малките деца виждат ,че е надрусан с химия постоянно.Както казах мацката не си е преценила тъпкача добре..освен това ми прилича на шаврантия,а аз много познавам.

    Коментиран от #9

  • 5 Мислете

    4 1 Отговор
    Когато една майка не мисли с главата си и не мисли достатъчно за децата си, тя ги губи. Жал ми е за децата, за сестра им и за баща им, не за нея. Този само за физиономия е за затвора - агресивен психопат. Да почиват в мир невинните деца!
  • 6 Пав

    7 0 Отговор
    Я стига съди умрелите ,голям пророк излезе ,позор, кавал такъв!никой не заслужава да умре ,Бог дава и взема само!
  • 7 Кавала

    2 3 Отговор
    ...страаааххх от смърта надушвам ПАВ ...типично за хора ,които не живеят по моралните закони.Всеки заслужава това ,което му се случва.Много е елементарно ,но много жестоко и не е никак лесно.Мен ме дразни изкарването на светица на една посредствена женичка.Това ,че ти си страхливец и неможеш да наричаш нещата с истинските имена не значи ,че аз трябва да се срамувам от това ,което мисля и пиша.Пав пав хаха
  • 8 Гост

    3 2 Отговор
    То такива малоумници като теб само това могат да кажат.Г-н Кавал.Ти да не си и светилище на жената,та кажеш каква е била или не е.Явно и ти си болен психопат, който е за затвора.
  • 9 Флоранс

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "кавала":

    А ти приличаш на безработен чекиджия