Last news in Fakti

17 Април, 2018 12:42 7 122 10

Варненски адвокат получи предупреждение на тавана на колата си

  • адвокат-
  • кирка-
  • кола

„Мерцедес“ C220 осъмна обезобразен във Варна – със забита кирка в тавана си. Клетият автомобил, жертва на нечий нефелен стремеж към мафиотски маниери за отправяне на мълчаливи предупреждения, е собственост на адвокат от морската столица, съобщи Блиц.

Юристът се прибрал вчера около 18:30 часа и паркирал колата пред дома си в квартал „Аспарухово“. На сутринта, тръгвайки за работа, заварил мерцедеса си с прилежно забита кирка в тавана. Веднага се свързал с полицията, на място последвал оглед, а той самия подал жалба в местното Четвърто РУП.

Според юриста отговорен за забитата в тавана на колата му кирка е човек, с когото е имал служебни взаимоотношения. Допреди 2-3 месеца се явявал в съдебна зала по граждански дела, свързани с въпросното лице. Отказал се и предостъпил производствата на други свои колеги, тъй като разбрал, че неговият познат е разследван за измами в особено големи размери.

„Преди около седмица ми се обади по телефона и ми каза, че иска да се видим. Обясни ми, че имало да се дават пари на някакви хора... Така и не разбрах нито какви са тези хора, нито за какво трябва да им се дават пари. Но ми каза, че той вече бил „се оправил с тях“, ама трябвало и аз също да дам пари, за да нямам проблеми. Поиска ми 10 000 евро. Казах му, че не знам изобщо за какво става въпрос и трябва да се видим да ми обясни, но после прецених, че е най-добре изобщо да не се занимавам. И му казах повече да не ме търси по никакъв начин. В противен случай – ще се обадя в полицията“, разказа пред адвокатът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ало

    22 2 Отговор
    От хора като него зависи живота на семейства който адвокат е подкупен или неотговорен заради такива хора и съдби се разрушават а все пак и той ще бъде съден от БОГ да си мислят всички адвокати,съдии и тем подобни хора с подобни названия и вие ще бъдете съдени затова че невинни стардат заради вас!
  • 2 СценаристиПродуцент

    11 3 Отговор
    ....А тоя дето е забил кирката е доносник в МеВеРе така че и да го намерят . все тая !
  • 3 Варна

    28 4 Отговор
    Когато начело на държавата стои мутра от 10 години ... - Така ще се решават споровете! - Законите отдавна се оказа, че не важат за всеки! - Особено за хора близки до ГЕРБ
  • 4 Даскал

    10 4 Отговор
    Марийке, пише се ПРЕОТСТЪПИЛ, о не предостъпил! Капиш?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ТРОПЧО

    8 3 Отговор
    И КАТО СЕ УБАДИШ ВПОЛИЦИЯТА КВО КИРКАТА ПАК ЩЕ Е В ТАВАНА ТИ !!!!И ВИИ АДВОКАТИ ПРОКУРОРИ И ПОЛИЦАИИ СТЕ ЕДНА И СЪЩА ШАИКА КОЖОДЕРИ САМО ВЗЕМАТЕ ПАРИ ЗА НИЩО СЕ НЕ ЗНАИТЕ ЗА КВО СТАВА ВАПРОС И СИ ДАВАТЕ ОТВОД А ПАРИТЕ НЕ ВРЪЩАТЕ ЕИИИИИИ
  • 7 BG citizen

    2 0 Отговор
    Марийке, напиши заглавието на пишман юриста, че иначе май си е чиста махленска клюка!
  • 8 Крадец

    2 1 Отговор
    Една кирка гювеч!
  • 9 ИЦО

    2 0 Отговор
    Юриста е получил кирка подарък.
  • 10 незнайко

    1 0 Отговор
    Ако е вярно това което казва и извадят разговора по телефона, ще заловят извършителя !!! Този кирка е повредила само тапицерията на тавана. Дупката отгоре е дребна работа.