Last news in Fakti

17 Април, 2018 19:45 2 042 1

Мъж нападна две жени от "Закрила на детето" в Русе

  • русе-
  • закрила на детето-
  • нападение-
  • хулиганство

37-годишният местен е задържан и разследван от властите

Мъж нападна две жени от "Закрила на детето" в Русе - 1
Снимка: Shutterstock

Полицията в Русе образува досъдебно производство за хулиганство срещу 37-годишен мъж от града, нападнал две длъжностни лица, информираха от МВР. Служителките на отдел "Закрила на детето" са бити от мъжа.

Полицаите са установили, че въпросният мъж е русенец на 37-години. Той е заплашвал и удрял представителите на държавата, докато те са изпълнявали служебните си задължения.

Двете жени трябвало да отведат малолетното дете на мъжа при приемен родител, тъй като по информация на БНР бащата не полагал достатъчно грижи за детето. Мъжът е отведен от полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дикембе Мутомбо

    1 0 Отговор
    Правилно. В "закрила на детето" под закрила явно са само децата...

    Но нали това е страна, която постоянно демонстрира сила. Тогава кой ги е пратил двете жени да отнемат дете сами - това е друг въпрос.