Last news in Fakti

26 Април, 2018 09:56 5 357 12

Искат нов арест за Габриела, която потроши пияна 10 коли

  • потрошени коли-
  • марихуана-
  • габриела медарова

Проверка показа, че е употребила и марихуана

Пловдивчанката Габриела Медарова, която потроши 10 коли в пияно състояние и под въздействието на наркотици, иска да намалят гаранцията й от 20 000 лева. Днес Районният съд в Пловдив ще гледа жалбата на танцьорката.

Според решението на съда, защитата разполага с 10-дневен срок да заплати гаранцията, но семейството е решило да не внася парите и да поиска намаляване на сумата, въпреки че родителите заявиха, че разполагат с парите.

Междувременно прокуратурата също ще поиска съдът да ревизира преценката си, като ще настоява момичето да бъде задържано за постоянно в ареста. Габриела Медарова е с повдигнати обвинения за три престъпления.

Тя е катастрофирала с джипа на приятеля си и е потрошила 10 автомобила. Дрегерът е отчел в кръвта на момичето 1,3 промила алкохол, а драг чек е констатирал употреба на марихуана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    52 4 Отговор
    Какви гаранции, какви 5 лв.? Този боклук няма място в обществото, да си я прибират и да лежи на топло.
  • 2 Припят

    18 10 Отговор
    Напишете нещо за Чернобил, днес прави 30 и нещо години.
  • 3 Жипът е на Сводника

    30 1 Отговор
    Сигурно е Бесен горкия , Хем му потроши Жипъ Хем сега не може да работи
    Ужас как ли се чувства Горкия '?
  • 4 фр54ре

    26 5 Отговор
    всички пияни татуирани к...ви и гаджетата им в ареста,коя е тая че ще ми кара бмв,селяндури
  • 5 Прокурора

    28 3 Отговор
    Тая е по-опасна дори от кифлата, която предизвика ужасната катастрофа с автобуса на магистралата поради некадърност да шофира. Докато това същество не е пребило някой човек, само защото насреща й е имало само автомобили, без хора в тях! И всичко е правила не по случайност, а съзнателно ... вероятно за единия кеф да руши всичко пред себе си. Затова трябва да е в ареста, както другата!
  • 6 Русенец

    4 10 Отговор
    Защо се занимават с арести и дела. Няма жертви, просто да заплати потрошените коли и да отива да работи на Пилона.
  • 7 крушата не пада по-далеч от дървото

    18 2 Отговор
    Ще я приберат,ако вече не е драсднала в чужбина ! То беше ясно, че баща й прави постановка, че щял да плати гаранцията, номерца да я измъкнат от ареста! Наглите пледират и за намаляване на гаранцията, нали уж имаха парите ? Глупости търсят начин да я отърват и хич не им пука ! Затова, ако още не е избягала да си я прибират и да си чака делото и присъдата, после ще и приспаднат предварителния арест !
    Айде поне един път тоя съд да си свърши работата, че Пловдив е на 1-во място по ПТП- а на глава от населението !
  • 8 Мария

    4 13 Отговор
    Не закачайте момичето бе ! Потрошила била някоя и друга бричка ! Други целят свят потрошиха - и пак нищо !
  • 9 Спор

    10 1 Отговор
    не става дума за бричката. Става дума за това че другия път като се каче надрусана и пяна на колата си, и убие няколко човека ще питаме''какво стана?''Всеки трябва да си носи последиците от действията си.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ИВАН

    6 0 Отговор
    Тая и отворкото дето и е дал колата - както е пияна, щото той много добре е знаел, че шофира пияна - и двамата в затвора, ама не да лежат, а яка работа поне няколко месеца, ако не им дойде акъла - следващия път годинки.
  • 12 гощо

    3 0 Отговор
    Когато си проста кифла така става!