Last news in Fakti

30 Април, 2018 14:45 5 593 6

Прокуратурата погна Стъки за катастрофата

  • станислав недков-
  • стъки-
  • патрулка
Прокуратурата погна Стъки за катастрофата - 1

Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано и се води досъдебно производство за това, че:

На 28 април 2018 г., около 00,05 часа, в София, Станислав Недков пътувал с Аudi А8 по ул. „Околовръстен път“, с посока на движение от бул. „Симеоновско шосе“.

Kъм бул. „Климент Охридски“ (на около 250 метра след кръстовището с бул. „Симеоновско шосе“), той се блъснал в спрелия пред него в пътното платно лек автомобил „Киа“, модел „Сийд“ – с включен светлинен сигнал с проблясваща синя светлина - управляван от М. К., като в резултат на това произшествие по непредпазливост са причинени телесни повреди на водача К. (сътресение на мозъка) и на пътника до него (сътресение на мозъка и контузия на гръден кош).

В хода на досъдебното производство е извършен оглед на местопроизшествие, като предстои да бъдат разпитани свидетели, както и да бъдат назначени и изготвени необходимите експертизи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    16 1 Отговор
    Ужас !!! Спряла кола със синя лампа и тоя боклук да се натресе отгоре и ! Изобщо не е гледал пред себе си. Гледал е наляво за да се включи в движението. Със сигурност не е бил адекватен !!! Никаква книжка а проверовъчен и отделно наказание за произшествието !!!

    Коментиран от #6

  • 2 Горкичкия колко страда

    11 1 Отговор
    В затвора при другите или ще го оправят че е наше момче ....
  • 3 Asdfghjk

    5 2 Отговор
    Сметай колко се е нашмъркал и нали е мутра с Ауди 8 , следователно е недосегаем и безсмъртен. Ей за тва хората въздишат по на Тошо времето, лудите бяха в лудница, престъпниците в затвора. Нормалните хора живееха спокойно

    Коментиран от #4

  • 4 Боляр

    2 5 Отговор

    До коментар #3 от "Asdfghjk":

    Папагал, ти познаваш ли го, че констатираш колко се и нашмъркал? Човекът не е близвал алкохол от 20 години, какво остава за наркотици. Страшни специалисти сте, ей.

    Коментиран от #5

  • 5 Cocaina

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Боляр":

    Паци,ти снощи колко изпи?
  • 6 Бочко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    А дали не е тръгнал да изпреварва през дясната лента и се е наденал на спрялата кола, понеже няма видимост(в БГ има безброй такива катастрофи от тарикати) или това, че е тръгнал "да се включва" наляво трябва да му се вярва... От "Симеоновско" първо има двулентово локално и видимост към всички ленти наляво, няма как да не види спряла вдясно кола с включени лампи и т.н....