Last news in Fakti

3 Май, 2018 11:17, обновена 3 Май, 2018 11:34 5 090 5

Жестоко убийство от ревност в Харманлийско

  • браница-
  • харманли-
  • убийство-
  • ревност-
  • тянево

33-годишен мъж заколи приятелката си пред сина ѝ в село Браница

Жестоко убийство от ревност в Харманлийско - 1

Жестоко убийство е извършено вчера край харманлийското село Браница, съобщиха от МВР. 33-годишен мъж намушкал с нож жена си на нива край селото в местността "Циганския гьол".

Според запознати, жертвата на 27 години от симеоновградското село Тянево и мъжът живеели на семейни начала. Вчера тя работела на нива край селото, когато Живко Костов решил да я посети. Скарали се и той я намушкал 7 пъти с нож. По първоначална информация убийството е извършено от ревност.

33-годишният мъж се е укривал няколко часа в различни къщи в селото, докато е бил арестуван от полицията. В издирването са били използвани обучени полицейски кучета. Ножът все още не е намерен.

На престъплението има двама свидетели. Единият от тях е 7-годишното дете на Бояна. Жената издъхнала в ръцете на сина си. Именно малчуганът е направил опит да спре Живко, но безуспешно. Минути след убийството Живко и детето тръгнали към дома си. Там Живко върху окървавените дрехи облякъл други и тръгнал да се укрива.

Мъжът е задържан веднага и е направил пълни самопризнания. Той е познат на властите. Към момента нападателят е задържан за до 24 часа. Образувано му е досъдебно производство за убийство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аззззззззззззззз аз

    27 2 Отговор
    Абе хора измислете закон за тая измет малка му и държава те не спират да колят да убиват да блъскат пешеходци няма такава държава като нашата сериозно толкова ли е сложно да ги бесят или доживот за тия престъпници мръснииии

    Коментиран от #2

  • 2 Ryty

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Аззззззззззззззз аз":

    Няма воля от страна на управляващите. Изнася им да се занимаваме с подобни сапунки, вмеато да им обърнем внимание на тия горе...
  • 3 vasik atanasova

    10 3 Отговор
    местността ЦИГАНСКИЯ ГЬОЛ

    кво да говорим повече
  • 4 Будалата

    8 2 Отговор
    Убава работа ама сиганска.
  • 5 Иван

    15 2 Отговор
    Крайно време е да се върне смъртното наказание за умишлено убийство.
    Всякакви тъпанари, изживяващи се като защитници на човешки права на убийците, просто трябва да замълчат.
    Това важи и за политиците.
    Този който е извършил умишлено убийство, ще си лежи 10-20 години, ще се храни с моите пари и след време ще се разхожда на свобода.
    Крайно време е тъпите политици да разберат какво мислят хората.
    Щом умишлено си отнел основното човешко право на живот, ти не си човек и трябва да си готов да отнемат и твоето право на живот