Last news in Fakti

12 Май, 2018 13:50 1 325 3

Условна присъда за старец за блудство с момиче

  • старец-
  • блудство-
  • момиче
Условна присъда за старец за блудство с момиче - 1

Две години затвор условно отсъди Районния съд в Харманли за похотлив пенсионер, който преди година наби и блудства с 13-годишно момиче в село Долни Главанак, община Маджарово.

74-годишният Касим Османов, беше признат за виновен за гаврата с малолетната дъщеря на свои комшии. Той примамил момичето в своята къща, а после я заплашил с нож. Принудил я да се съблече и започнал да хапе гърдите й, както и да я опипва, пише в. „Монитор“.

Още вечерта на 12 април момичето се оплакало на своите родители. Те били сезонни работници и през деня били на сеч в гората. Навременната намеса на полицията предотврати линч за похотливия старец. Османов веднага бе задържан, а обвинението срещу него първоначално беше за изнасилване на малолетно момиче.

В хода на следствието ДНК-тестове и други експертизи доказаха, че пенсионерът не е успял да осъществи полов акт с малолетната, а само е блудствал с нея. Срокът на двегодишното условно наказание е 4 години. Присъдата обаче подлежи на обжалване и протест пред по-горната инстанция - Хасковския окръжен съд, казаха магистрати.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    2 0 Отговор
    случката от селото на пришълката!
  • 2 ПЕЕВ

    4 0 Отговор
    ТУРСКИ ЦИГАНИ
  • 3 кенефистан

    1 0 Отговор
    Не е за вярване, само в Бълхаристан за блудство и заплаха за убийство на дете дават 2 години условно!!!!!!!!!!!
    Явно трябва да хващаме ножовете и патлаците и да раздавме само правосъдие, това не е съдебна система, а гавра.
    В САЩ, тоя боклук щеше да получи минимум 30 години ефективно, нямаше да излезе от затвора.
    Нищо не става от тая държава!