3 259 5

Ятак на Пелов: Заплашваше ме, караше ме да пазарувам

Мартин Христов

Свидетел е бил заплашван от застреляния затворник Владимир Пелов, за да му помага в укриването в Ботевград. По думите му Владимир Пелов е насочил пистолет срещу него и не е имал избор освен да си мълчи за местонахождението на престъпника.

„Той ми каза, че всяка събота между два и три часа трябва да бъда там, заплаши ме. Каза ми да ходя всяка събота да пазарувам страшно много неща, за 200-300 лв., запасяваше хладилника”, разказа свидетелят пред БТВ.

По думите му Пелов излизал нощем, но нямал представа къде е ходил и какво е правил.

Междувременно стана ясно, че в апартамента в Ботевград, в който е живял Владимир Пелов, заедно с него се е укривал и другият престъпник, избягал от Софийския затвор – Радослав Колев. В жилището бяха открити и експлозиви.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ЪРП
  Отговор
  1 15:31  07.06.18
  АЗ БЯХ ВТРЕЩЕН ОТ РЕЗЮМЕТО НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ТОЗИ ЦЪРВУЛ ПЕЛОВ, КОЕТО ЧУХ ПО НОВИНИТЕ НА БТВ СНОЩИ............: ПЪРВО НАПРАВИЛ БРУТАЛЕН ВЪОРЪЖЕН ГРАБЕЖ НА ЗЛАТАРСКО АТЕЛИЕ, КАТО УБИЛ ДВАМА ДУШИ БРУТАЛНО С ВИНКЕЛ!!! ПОСЛЕ МУ ДАЛИ НЕКВИ ГНУСНИ СЪДИЙЧЕТА НЕКВИ ЖАЛКИ ГОДИНКИ ЗАТВОР (ЗА ДВЕТЕ БРУТАЛНИ И ХЛАДНОКРЪВНИ УБИЙСТВА)!!! И БИЛ ПУСНАТ ДОСТА ПРЕДСРОЧНО ЗА "ДОБРО ПОВЕДЕНИЕ" НА СВОБОДА?!?!?! СЛЕД ТОВА НАПРАВИЛ ОЩЕ НЕКВИ ГРАБЕЖИ БРУТАЛНИ.......НО ДОКАТО ЧАКАЛ ДА ПРЕВЕДЪТ В СИЛА "ПРИСЪДАТА МУ" ТОЙ МЕЖДУВРЕМЕННО БИЛ ПУСНАТ КАТО ВОЛНА ПТИЧКА ИЗ УЛИЦИТЕ, И РАЗСТРЕЛЯЛА ДВАМА БРАТЯ ОТ БОТЕВГРАД!!!!??!!! ПРОСТО Е ТРУДНО ДА ГО АСИМИЛИРА ТОВА ЧОВЕК..........!!!

  Коментиран от #4

 • ЪРП
  Отговор
  2 15:31  07.06.18
  Публикувано във факти.бг: А, МНОГО ИНТЕРЕСЕН ВЪПРОС ТРЯБВА ДА СИ ЗАДАДЕМ ,КАК АДЖЕБА ВЕЗДЕСЪЩИТЕ НИ ПОЛИЦАИ , ЧАС-ДВА СЛЕД РАЗСТРЕЛА ВЕЧЕ ЗНАЕХА ТОЧНИЯТ АДРЕС И АПАРТАМЕНТ КЪДЕТО СЕ Е УКРИВАЛ ПЕЛОВ?????........НЕЩО ДА НЕ Е ВЪЗКРЪСНАЛ, ДА СЕ Е ПОКАЯЛ И ДА ИМ Е ПОДШУШНАЛ НА КРИМИНАЛИСТИТЕ КЪДЕ СЕ Е КРИЛ ПРЕДИ ДА ГО ГРЪМНАТ???? ИНТЕРЕСНИ РАБОТИ СЕ СЛУЧВАТ НА ТАЗИ ДИВАШКА ТЕРИТОРИЯ...!!! ХВАЛА НА УНИКАЛНО СМЕЛИТЕ ПОЛИЦАИ ДЕТО СА ГО ЗНАЕЛИ КЪДЕ СЕ Е УКРИВАЛ ПОВЕЧЕ ОТ МЕСЕЦ, АМА ЯВНО ТАКТИЧЕСКИ СА СЕ ПОДГОТВЯЛИ ЦЯЛА МЕСЕЦ КАК ДА ЩУРМУВАТ..........ДА НЕ СИ ПОМИСЛИТЕ НЕЩО ДРУГО....!!!!!!????????
 • незнайко
  Отговор
  3 16:43  07.06.18
  Разбра ли се кой уби човека извършил най голямото убийство на цяло семейство ? НЕ ! Сега някой сигурен ли е в това което ни казва полицията ? НЕ ! Знаят ли кой е убиецът ? НЕ ! Правете си изводите БЪЛГАРИ !!! Така трябва, след като няма смъртно наказание в ЗАКОНА !!! НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ВЪРШИ ТАЗИ ЧЕРНА РАБОТА !!! Дано продължава и занапред !!!
 • Аааа
  Отговор
  4 18:45  07.06.18

  До коментар #1 от "ЪРП":

  Напротив , много лесно е да го асимилира човек ... КОРУПЦИЯ ! КОРУПЦИЯ в такива мащаби , в каквито няма никъде другаде по света !
 • СссереМ
  Отговор
  5 19:38  07.06.18
  Светла му памет на този мъж,дано се родят повече като него.

Напиши коментар:


Публикувай