Last news in Fakti

20 Юни, 2018 16:33 2 154 2

Мъж на съд, пребил жестоко и убил 18-годишна

  • твърдица-
  • милан й.

Инцидентът е станал през януари в Твърдица

Окръжна прокуратура – Сливен предаде на съд Милан Й. Той е подсъдим за това, че на 13 януари 2018 г., в Твърдица умишлено умъртвил 18-годишно момиче, като деянието е извършено по особено мъчителен за убитата начин и смъртта е настъпила на 19 януари 2018 г.

Милан Й. и пострадалата се познавали отдавна, но от 2014 г. поддържали интимни отношения и дори имали намерение да заживеят на семейни начала.

Често помежду им възниквали скандали, по повод на които се разделяли за неопределено време, после се събирали отново.

На 12 януари 2018 г. обвиняемият и пострадалата се срещнали в едно заведение. След като изпил няколко бири, обвиняемият започнал да пие водка. Станал заядлив и се скарал с приятелката си.

Около полунощ двамата напуснали заведението и тръгнали към дома на сестрата на Милан Й. По пътя между двамата отново избухнал скандал и двамата започнали да се обиждат. Обвиняемият започнал да удря силно пострадалата в областта на главата и в резултат на нанесените й удари тя
паднала в безсъзнание на земята. Той се опитал да я вдигне, но не успял.

Влязъл в дома на сестра си, помолил я за помощ, обяснявайки че приятелката му е паднала на улицата и си е ударила главата. Сестра му и съпругът й излезли на улицата и видели паднала на земята пострадалата, хванали я и я внесли в една от стаите на къщата им. Самият обвиняем заспал. По-късно била извикана Бърза помощ и полиция.

Окръжен съд – Сливен е насрочил заседанието си за 21 юни 2018 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Расулюлах

    3 5 Отговор
    Провинциялна идилия и ежедневие
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.