Last news in Fakti

20 Юни, 2018 21:42 3 747 5

Убитата край Кубрат жена била удряна с метален предмет по главата

  • убийство-
  • кубрат

Окръжната прокуратура в Разград ръководи досъдебно производство за умишлено убийство на млада жена в гора край град Кубрат. Производството се води по член 116, ал. 1, т. 4 от Наказателния кодекс, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна.

На 19 юни тази година около 14 часа в ОД на МВР в Разград бил получен сигнал за намерено тяло на млада жена. При извършения оглед на местопроизшествието се установило, че това е трупът на 38-годишната С.Хр., по който са открити следи от насилие, причинени от удари с метален предмет в главата. Наблизо разследващите открили и тялото на 42-годишния О.Х. Той бил намерен обесен на дърво.

Мъжът и жената са от село Брестовене. Живеели на семейни начала. По предварителна информация се смята, че двамата са отишли в гората, за да събират липов цвят. Продължават действия по разследването на умишленото убийство с предположения за последвало самоубийство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво!

    13 0 Отговор
    Ще съдят обесения! За българския съд няма невъзможни неща!!!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ryty

    2 0 Отговор
    Лоша работакато няма доверие между партньори и тръгнат да се лъжат
  • 4 Расулюлах

    0 0 Отговор
    Женските са озверели ама сите и млади и дърти за пари озверели са на макс
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.