Last news in Fakti

24 Юни, 2018 15:01 2 161 5

Апаши обрали Месечков, докато спи

  • обир-
  • атанас месечков

Танцьорът Наско Месечков проговори за наглата кражба, на която стана жертва преди време. „Не е приятно. Бяхме си вкъщи с децата. Влезли са докато спим. Когато се събудиш около 6 часа и осъзнаеш, че някой е бил до леглото ти, не е приятно”, разказа той пред Нова телевизия.

Инцидентът е станал преди 2 седмици. Апашите били толкова нагли, че след дома на Месечков се прехвърлили на съседната къща. Оказва се, че семейството на хореографа не за първи път става жертва на нападение.

„Като малка крадци са били вкъщи, докато спяхме”, споделя съпругата му Кремена. Охранителна фирма пази къщата на Месечков, камери наблюдават всяко едно кътче. Но крадците не се смущават. „Проникнали са през дограмата. Майка ми, която беше на гости, чула шума, но помислила, че е голямото дете. Тя обаче ги притеснила и те бързо се пренесли на съседната къща”, разказа още Месечков.

Липсват техника, пари и ценни вещи. Взели са също дрехи и бельо.

„Групите в района се знаят, но няма как да се хванат. Те не оставят следи”, добави той.

„От този случай 24 часа аз съм охраната. Ставам посред нощ, пазя... Стоя, наблюдавам си камерите, все пак имаме деца”, каза още Месечков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян

    21 0 Отговор
    Ами да не спи някой пита ли старите хора по селата
  • 2 ванката

    12 2 Отговор
    къв е тоя и защо ни го представяте като някоя известна личност незнам ??? ето връщаме се отново на темата за доктора и плъха ако всеки има оръжие и смелост много такива плъхове ще изчезнат !!! за полицията мисля че е няма смисъл да коментирам по-трагично положението не е било и преди христа сигурно
  • 3 Педерастия до шия

    6 1 Отговор
    Ако го бяха изнасилили нямаше да се оплаква.
  • 4 Пешо

    3 1 Отговор
    Тоя пък кой е?
  • 5 Боц-боц

    2 1 Отговор
    Да не би да са го боцнали и с кожената инжекция?