Last news in Fakti

20 Юли, 2018 16:10 61 857 17

Вижте кой прати в гроба сина на Ботьо Ботев (СНИМКА)

  • ботьо ботев-
  • божидар ботев

Антимафиотът от отдел "Контратерор" в ГДБОП Божидар Ботев, син на топкриминалиста Ботьо Ботев, загина месец след смразяваща катастрофа на изхода от село Железница, след като в джипа му се вряза Кристиан Зафиров.

Днес Блиц изкара за първи път снимка на 28-годишния мъж, на когото предстои да бъде повдигнато обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост.

Трагичният сблъсък се разрази на 18 юни, а на 11 юли Божидар почина в спешния институт "Пирогов".

Непосредствено след инцидента Божидар, неговият приятел Владимир Мичев и причинителят на катастрофата са били настанени през една стая в болница "Света Анна".

Според разказа на Мичев това е бил вторият опит за самоубийство на Зафиров.

По време на болничния си престой Кристиан често крещял и изхвърлял опаковки от лакомства по земята, а рано сутрин настоявал медицинските сестри да му носят топли закуски в стаята.

Приятелите на Божидар, който оставя след себе си четири сирачета, недоумяват как е възможно такова арогантно поведение.

В началото на седмицата Кристиан е бил изписан, а разследващите органи ще го привлекат към наказателна отговорност. Той може да получи минимум 10 години затвор, ако вината му бъде доказана в съда.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 James

    44 5 Отговор
    Типична журналистическа история, гарнирана с манипулация и некомпетентност... Освен всичко думите "непредпазливост" и "опит" са несъвместими по НК и НПК.
  • 2 Inog

    42 20 Отговор
    Типичен джендърГербераст!!!

    Коментиран от #3

  • 3 Гост

    37 22 Отговор

    До коментар #2 от "Inog":

    Че е джендър,джендър е,но защо си мислиш,че е от Герб? Я виж Станишев,той си е от БСП.
  • 4 655

    17 2 Отговор
    Този проблем , не е ли от компетенцията на съда?
  • 5 Гост

    34 4 Отговор
    Свиня гнусна
  • 6 Дааааа

    64 1 Отговор
    Тази тлъста свиня , това му е поредната катастрофа ! А защо не се разровите да му изкарате досието от полицията , много интересни неща има там . А баща му Коло картофа е най гнусния и нагъл мръсник . Та тази дебела свиня каква да е ? !
  • 7 Злобен

    2 12 Отговор
    Не съм съгласен
  • 8 Мишката

    31 2 Отговор
    Типична свиня...марш в кочината!
  • 9 vasik atanasova

    23 4 Отговор
    че то какво да му стане
    на този плондер
    и да се блъсне пак нищо
    като ербег е дебел
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Терминатора

    12 2 Отговор
    Тази дебела свиня нерез плондер балон чувал с картофи кофа лаина в панделата ще му пръснат мазниа гъз
  • 13 Бай хойДД

    9 1 Отговор
    ТАЯ СВИНЯ ИМА СИЛИКОН В ДЖУКИТЕ ЩЕ МУ ВЪРШИ РАБОТА В ЦЕНТРАЛНИЯТ 20ГОДИНИ ПЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА
  • 14 Хикс игрек

    10 10 Отговор
    Ботьо Ботев " топ криминалиста" доста мръсотия е свършил през годините.Некадърен но с маниер на милиционер от 1950г.когато все още убиваха невлезлите в ТКЗС.Гаф беше разследването за Луканов в което той използва побоища.Даже в съда като го водиха единият обвиняем беше в кръв.Извади признания с насилие.Истински "комунист" който бързо се нагласи на новата власт.И то от най жестоките комунисти.Сина му странно и той работи на уредено място. Въобще гнус. Някой от горе му е писнало и си е прибрал вересиите

    Коментиран от #15

  • 15 575

    2 1 Отговор

    До коментар #14 от "Хикс игрек":

    Много точно написано.
  • 16 Мафия vs мафия

    1 0 Отговор
    Ботьо си плаща дълговете от всичката мръсотия в която се е оплел в годините. А що се отнася до дискретно описаната катастрофа с последващ нещастен случай нещо ми прилича на случката със Стойчо Стоилов с джипа когато с компанията си засече и преби един военен с жигула и после получи седем от осем възможни куршума от пълнителя на защитаващия се човек... И после мнооооооого се мълча по тази тема... Нищо че имаше нагъл и смъркан пиян футболист който си беше свикнал да се прави на,, барбалей''!? Рано или късно всичко се плаща... Няма Ботьо няма Стойчо... Няма велики... Тик так тик так тик так
  • 17 Мафия vs мафия

    1 0 Отговор
    Забравих да спомена и небезизвестния тарикат ММА боец така наречения,, Багата''... Е как така го заклаха като прасе в Домби? Май беше забравил да си плати сума ми ти изсмъркани безалкохолни напитки тип ,, кока кола'' и понеже също си мисли че е безсмъртен и после... Лелееее ама какво стана...???Ами един дол дренки са всички тия специалисти от Сицилия... Няма най велики защото винаги има следващ и по и най...