Last news in Fakti

27 Юли, 2018 08:26, обновена 27 Юли, 2018 09:09 9 439 8

Убийството в Благоевград - от упор! Убитата – собственик на заведение!

  • полиция-
  • убийство-
  • благоевград

Полицията издирва 40-годишен мъж, близък до семейството

Убийството в Благоевград - от упор! Убитата – собственик на заведение! - 1

Убийство разтърси Благоевград тази нощ. Жена на 58 години е нападната на площадката във вход на блок и е убита. Инцидентът е станал в кв. "Струмско". Живущите във входа не са чули и кавга.

"Сигналът за инцидента е подаден малко след 1 часа. Имаме открита починала жена със следи от намушкване. Работи се по случая", обясниха пред Дир.БГ от МВР.

Жената била собственичка на заведение. Полицията издирва 40-годишен мъж, близък до семейството. Част от квартала в района на убийството е отцепен от полиция.

Съседи споделят, че познават въпросния 40-годишен мъж. По техни думи той е агресивен, заплашвал е и други близки от семейството на убитата, дори ги е пребивал. Отново според съседите, но все още непотвърдено от полицията, мъжът е бил задържан за изнасилване и побой.

Причината за смъртта на жената е огнестрелно нараняване с гладкоцевно оръжие от упор, от изключително близко разстояние. Това обяви говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Така тя опроверга информацията, че 58-годишната бизнесдама е починало от кръвозагуба след порезна рана, като дори бе съобщено и че ѝ е прерязана сънната артерия.

Допускаме, че извършителят е познавал жертвата. Нямаме доказателство към този момент за авторство на извършеното престъпление. Продължават следствените действия и към този момент не можем да посочим всички линии за разследване. Издирва се 40-годишен мъж, който е възможно да има съпричастие към деянието, но към този момент доказателства няма“, обяви прокурорът пред bTV.

Арнаудова заяви, че преди дни е подаден сигнал от дъщерята на починалата жена до полицията за това, че автомобилът ѝ е бил противозаконно отнет, а преди това неин познат, с който са били близки приятели ѝ нанесъл телесни наранявания.

"Доколко и дали има връзка между снощното убийство и това престъпление, за което вече се води разследване и днес е трябвало да бъде разпитана пред съдия жертвата от тази нощ, тепърва предстои да изясним“, каза още Арнаудова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ванката

    51 0 Отговор
    когато хванеш даден престъпник и после го пуснеш на свобода то единствено и само може да го стимулираш да продължава престъпната си дейност

    Коментиран от #2

  • 2 ГосТ

    45 1 Отговор

    До коментар #1 от "ванката":

    Думи нямам. ..живо чудо,като започнеш от битовите кражби,убийства и насилие и свършиш с бруталната корупция и кражби в държавата. Това държава ли е изобщо и има ли някакви закони се питам?
  • 3 ИВАН

    41 0 Отговор
    От затвора излизат тотални изроди, самите порядки в затвора не предполагат превъзпитание, а точно обратното ... нужно е промяна в цялата система и държава.
  • 4 Клиент

    1 3 Отговор
    Не му е харесало кафето в заведението, вероятно са му го дали прекалено дълго
  • 5 НКВД

    5 1 Отговор
    По начало в Благоевград знаят как да ги лекуват тези ( случая Чората) нещо се излага РДВР Благоевград!!
  • 6 един от всички

    5 0 Отговор
    На такива уроди като тоя да им вземат органите-толкова хора чакат донорство-а те,я влязат в затвора ,я не и на всичкото отгоре ще го хрантутят 3 пъти,ще си спинка на топло,ще го обслужват. . .,какво му трябва на един убиец повече,на това долно изчадие-освен да е жив на който не му пука ,че убива-затова най-добре е древният метод за такива-в средата на площада,вързан-и народа си знае работата. . .
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 добро утро

    0 0 Отговор
    Задържан за изнасилване и побой и си го взимаш за гадже.Ами какво очакваш от такъв ?