Last news in Fakti

6 Август, 2018 15:51 6 918 2

Спипаха Мардата с кока и екстази в Слънчев бряг

  • мардата-
  • слънчев бряг-
  • африкански викачи

Африкански викачи в схемата

Мариян П., по прякор Мардата, е заловеният в Слънчев бряг по време на мащабната акция на служителите от Районно управление-Несебър и Главна дирекция "Национална полиция" за притежание и разпространение на наркотични вещества в морските курорти, съобщи "Флагман".

Мардата е добре известен в местния ъндърграунд. Той е на 49-годишен, криминално проявен, официално се води, че има малък таксиметров бизнес, но интересите му са в друга сфера, много по-различна от тази на обикновения бакшиш.

Несебърлията е закопчан до хотел "Хармани Суит" в лъскав мерцедес R класа, около 2 часа на 4-ти август т.г. Той е бил зареден с цветна палитра дрога - от най-скъпия кокаин, екстази, през хашиш и канабис. Следен е от ченгетата, които са го арестували в най-неподходящия за него момент - когато е здраво зареден.

В 49-годишния мъж са намери солидни количества: 41 пликчета кокаин, 6 с канабис, 5 пликчета хашиш и рекордните 337 шестоъгълни розови таблетки, познати като екстази.

Мардата сам карал таксито-параван, за да комуникира с чужденците, а и това било идеалното му прикритие. Според наши източници Мардата винаги имал от всичко по много. Случайно или не наркодилърът е задържан едва 24 часа след спецоперацията срещу Митьо Очите и компанията му.

По данни на МВР Мардата е сгащен само няколко часа, след като несебърските ченгета са хванали на централната алея на Слънчев бряг нигерийски и малийски гражданин, които също са продавали въпросните розови таблетки, популярни като екстази.

Двамата чужденци са били викачи в района на х-л "Кубан" в сърцето на морски курорт. Не е изключено точно Мардата да е снабдявал африканците, които са идеалните дилъри - знаят по няколко езика, обикновено френски и английски, комуникативни са, имат прикритие и лесно могат да разпространяват наркостоката.

Мариян П. бе задържан за срок от 24 часа. Предвид събраните веществени доказателства за разпространение на наркотични вещества срещу несебърлията, Бургаската окръжна прокуратура повдигна обвинение и му наложи мярка за неотклонение за срок от 72 часа.

След изтичането й предстои той да бъде изправен пред Бургаския съд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жива да не бях

    8 2 Отговор
    Много хубав прякор! Господ да оази!
  • 2 ХАРЛИК

    0 0 Отговор
    Тези мъже са с изкривено съзнание!! При това имат свой устав който спазват.!! Мъже с топки!!Ти спазват правилате и им се подчиняват А тези цървули с якичките са гнусна паплач, готови иецата и родителите си да убият за пори!!!!!