Last news in Fakti

9 Август, 2018 12:50 3 251 5

Задържаха две жени, шофирали мъртвопияни

  • драговищица-
  • драгоман-
  • пияни жени

Две жени, шофирали след солидна консумация на алкохол, попаднаха в полицейския арест.

Около 16.10 часа на 8 август в РУ- Костинброд постъпил сигнал за пътен инцидент в с. Драговищица. Изпратените на място полицейски служители установили, че лек автомобил „Нисан Съни“ е самокатастрофирал в предпазния парапет на мост и е паднал в коритото на реката.

Водачката - 46-годишна столичанка, била изпробвана за употреба на алкохол, при което дрегерът отчел, че е седнала зад волана с внушителните 2.62 промила. Нарушителката е задържана за срок до 24 часа и срещу нея е започнато бързо производство.

Около 1.35 часа през изминалата нощ, в района на 38 км на главен път 1-8 автопатрул на РУ- Сливница извършил проверка на лек автомобил „Ауди А2“, управляван от жителка на Драгоман.

39-годишната водачка била тествана с дрегер и задържана с полицейска мярка за срок до 24 часа, след като уредът отчел 1.90 промила алкохол в издишания от нея въздух. Срещу нарушителката е започнато бързо производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 на мотика

    25 0 Отговор
    И после пак разправяйте, че нямало равенство между половете !?
  • 2 цистит

    11 2 Отговор
    напили са се и са объркали са кухнята к***и недо****и
  • 3 Селяндур

    9 1 Отговор
    Кога ще започнете да ги вкарвате в затвора... Колко хора трябва да загинат...
  • 4 СИГОБАРА ИГОТОЧИ

    8 1 Отговор
    САМО ШИБИНГ....ДРУГО СПАСЕНИЕ НЯМА...ПИЯНА ЖЕНА ,АНГЕЛ В ЛЕГЛОТО..
  • 5 гамена

    1 0 Отговор
    Ще им вкарам първо един между краката и после един между очите.....ще си заминат с усмивка на лицето мастиите