14 Август, 2018 15:44 2 562 9

Братът на застреляния крадец Плъха шофира мъртво пиян из Столипиново

  • георги джевизов- плъха

Валентин Джевизов, брат на застреляния крадец Георги Джевизов- Плъха, е бил заловен да шофира много пиян в пловдивския квартал Столипиново. В понеделник около 6 часа сутринта полицаи от Шесто районно го спрели за проверка и установили, че едва се държи на краката си. Проверката с дрегера установила, че Джевизов има в кръвта си 2,3 промила алкохол. Той бил свален от автомобила си и отведен с белезници в районното, съобщи trafficnews.bg.

Срещу Джевизов е образувано бързо производство, предстои да бъде изправен пред съда. Също като брат си, Валентин, известен с прякола Люмпак, също е с дебело криминално досие, като има няколко присъди за кражби. Наказанието, което очаква Люмпака, е от 1 до 3 години затвор и до 1000 лева глоба.

Георги Джевизов- Плъха бе застрелян при опит за кражба от дома на пловдивския анестезиолог Иван Димитров на 1 срещу 2 март 2018 г. Крадецът нападнал лекаря с нож, а той го прострелял.

Плъха успял да избяга, но на няколко метра от къщата паднал и издъхнал от кръвозагуба. Междувременно Доктора заличил следите от нападението.

Убийството бе разкрито в рамките на няколко часа, а Димитров бе задържан. В последствие избухнаха масови протести и прокуратурата промени мярката за неотклонение на Доктора. Той е на свобода, а срещу него се води следствено дело.

Срокът на разследването бе удължаван няколко пъти. Срокът, в който трябва да приключи досъдебното производство е 2 септември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цецо

    26 2 Отговор
    Жалко, че са го хванали преди да попадне на Доктора...
  • 2 Бисер

    27 1 Отговор
    Аз съм съгласен подобни боклуци да се гърмят !
  • 3 ТОДОР СТОЯНОВ

    23 1 Отговор
    Момчето си търси доктора...
  • 4 гост

    19 1 Отговор
    Доктора кво прави? Като е започнал нещо да дава до край. :)
  • 5 Д-р дулитъл

    15 0 Отговор
    Този и той май плаче за доктор
  • 6 Гост

    10 0 Отговор
    На сапун
  • 7 Като Доктора

    8 0 Отговор
    За такива трябва награда да се дава за отстрел на утрепка по 1000 минимум!
  • 8 БОКО

    0 0 Отговор
    На сапун!
  • 9 един от всички

    0 0 Отговор
    За премахване на рецидивист ,не да съдят,а трябва да получаваш званието "Почетен гражданин на общината" ,а също да освобождават от данъка (ДОД),да кажем за срок от 3 години...!