Last news in Fakti

22 Септември, 2018 09:11 5 533 33

Хванаха българи, източвали банкомати в Турция

  • банкомат-
  • обир-
  • скимиращо устройство

Двама български граждани, на 45 и 37 години, са задържани от полицията в Измир, Турция. Мъжете са обвинени в източване на карти от банкомати, съобщава bTV.

Българите били заловени, докато са се опитвали да поставят скимиращо устройство в банкомат в район Байраклъ в турския град.

Полицията е блокирала сметките на абонатите, чиито карти са засегнати.

Проверка е установила, че мъжете са пристигнали в Турция през ГКПП Хамзабейли-Лесово. След проследяване от органите на реда са арестувани.

При обиска са открити копирни устройства, микрокамери, електронни устройства, мобилни телефони и 2815 турски лири. Установено е, че двамата българи са копирали около 360 000 шифъра.

Съдът в Измир постанови нарушителите да бъдат оставени в ареста и да бъдат съдени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    29 2 Отговор
    В затвора ще им отворят резба ..ще им увеличат цола...
  • 2 Ердоган

    21 2 Отговор
    Сега ще видят как се скимирват диференциали,като им дадат по една 20-ка има да скимтят на умряло.

    Коментиран от #4

  • 3 Борис

    21 1 Отговор
    Дали ще сеоплакват от обстаноката и нарушените им права в затвора ,както го правят тук?😄
  • 4 Zeynep

    16 17 Отговор

    До коментар #2 от "Ердоган":

    Аз турчин с по-голям от 12 см не съм виждала.

    Коментиран от #5, #9, #15

  • 5 Мюмюн

    19 9 Отговор

    До коментар #4 от "Zeynep":

    Дай си координатите да ти покажа рязана карабина 21калибър с главичка като на новородено агне
  • 6 лоша новина

    9 3 Отговор
    във ТУРЦИЯ .Банкоматите нямат далори обърнете внимание! на снимката

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Мъка,мъка....

    6 7 Отговор

    До коментар #8 от "Sultanit":

    Това не са Българи, а ман-лски привърженици на султан-е .ан които са тръгнали да помагат за изчистването на османската валута от обръщение.Анадолстан се подготвя за въвеждане на американският долар за национална валута....Времето дадено от ТРЪМП СУЛТАН вече изтича.....
  • 11 Да да

    10 10 Отговор

    До коментар #8 от "Sultanit":

    Да не се окаже че "българите" са се казвали Хасах и Осман Ерпосранови! Точно такива неграмотници като теб, на които някой е показал как се прави, ама са забравили!
  • 12 Салам Алеко

    7 10 Отговор
    Тези ще са български граждани! Българите не ходят в Турция!

    Коментиран от #16, #17, #18, #26

  • 13 Салам Алеко

    5 5 Отговор

    До коментар #8 от "Sultanit":

    Прав си, тук няма закони! Ако имаше, патрулката трябваше вече да е у вас, и да те кара към Пирогов, за основен ремонт и кастриране!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 amat4o

    8 4 Отговор

    До коментар #4 от "Zeynep":

    Pepi pitay jena si kolko sa debeli i dalgi rqzanite i kak gi gali a tvoyta mirizliva koji4ka i le6oqdi go neqdat

    Коментиран от #19

  • 16 999

    7 2 Отговор

    До коментар #12 от "Салам Алеко":

    Около 170 хил. души ще се възползват от възможността да пътуват през трите почивни дни. Това каза Константин Занков от Института за анализи и прогнози в туризма.
    35 хиляди от тях ще изкарат празниците в съседните балкански държави - Гърция, Турция, Румъния и Сърбия. "За пътуванията си в чужбина нашенци ще похарчат по около 450 лв. на човек. Това включва всички начини на придвижване - с автобус, със собствен транспорт и със самолет. Хората, които ще останат в родината, пък ще дадат по около 100 - 150 лв. на човек за трите почивни дни в някои от курортите ни", пресметна експертът.
    По думите му основно извън страната пътуванията ще бъдат в Гърция и Турция, следвани от Македония, Сърбия и Румъния. Според него южната и югоизточната ни съседка остават най-атрактивни, като причината е последната възможност за българите за почивка, макар и кратка, на добра цена на морския бряг. „Стотици автобуси тръгнаха особено за Турция", уточни Занков. "65% от пътуванията за почивните дни по Деня на независимостта се падат на съседните Гърция и Турция и след тях на по-малък интерес се радват други държави“, каза Джамал Лютви от една от туристическите агенции.
  • 17 Мюмюн

    12 7 Отговор

    До коментар #12 от "Салам Алеко":

    Тези са точно българи от тези които обичат да мързелуват , да точат кредитни карти, евросубсидии,банки или някоя друга схема да завъртят демек най големите паразити , тези са като онези 240 свини в София а циганите в сравнения с тях са безобидни като новородени агънца,и благодарение на такива като тях България е все още кенефа на Европа .А ти си ганя балкански с кухата кратуна

    Коментиран от #22

  • 18 Мюмюн

    14 4 Отговор

    До коментар #12 от "Салам Алеко":

    Качи се в колата ако имаш такава прескочи до Едирне днес,утре или в понеделник ти да видиш толкова българи събрани на едно място няма никъде , трябва ти и паспорт без него няма да те пуснат
  • 19 Seliha

    4 6 Отговор

    До коментар #15 от "amat4o":

    Az namam problem f dyljinata stoto sym drebna ama mnogo burzo swyrswate naymnogo 2 minuti.

    Коментиран от #21, #31

  • 20 Кико

    9 1 Отговор
    Среднощен Експрес пожелавам им го да му се насладът.
    Няма българи няма тирци щом си крадец една ти е съдбата и РЕЗБАТА!!!
  • 21 Зайо Байо

    6 0 Отговор

    До коментар #19 от "Seliha":

    Ти си попаднала на някой аматьор които жена не е виждал. Цък цък и готово. Може и хралупата ти да е малка и за това да приключват за две минути.
  • 22 M. A. G. A.

    7 5 Отговор

    До коментар #17 от "Мюмюн":

    Вярно е че българите са били сред най-образование и най-богати народи в Османската империя. Достатъчно е да видиш възрожденските градчета, но това е въпреки турската власт. Най-мизерни са турските махали и села, както са останали и до сега. В почти всяко българско село е имало училище, а на султана му е изнасяло да е така защото са му трябвали и образовани поданици, а не само диви читаци.

    Коментиран от #24

  • 23 Едо

    7 7 Отговор
    ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ,,ФАКТИ". ВИЕ СТЕ АНТИБЪЛГАРСКА МЕДИЯ. ВИЕ СТЕ ОГРОМНА ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА БЪЛГАРИЯ. ВИЕ УМИШЛЕНО ДОПУСКАТЕ ЕТНИЧЕСКИ МЕЖДУОСОБИЦИ. ВИЕ СЕ ГАВРИТЕ С ЛЕВСКИ, БОТЕВ, РАКОВСКИ, БЕНКОВСКИ И МОРЕТАТА ОТ КРЪВ, ПРОЛЯТА ОТ МИЛИОНИТЕ ИЗБИТИ БЪЛГАРСКИ МЪЖЕ, ЖЕНИ, ДЕЦА,ПЕЛЕНАЧЕТА. ТЕЗИ ЖЕРТВИ НЕ СА НАПРАЗНИ! ЗАЩОТО, МЪРТВИТЕ БЪЛГАРИ СА ПО-ЖИВИ ОТ ДНЕШНИТЕ ЖИВИ, НО МЪРТВИ ВСЯКАКВИ ЕТНИЧЕСКИ ТАРИКАТЧЕТА! КОГАТО БОТЕВ ИЗКАЗВА БИБЛЕЙСКАТА МИСЪЛ: ,,ТОЗ, КОЙТО ПАДНЕ В БОЙ ЗА СВОБОДА, ТОЙ НЕ УМИРА!" ИМА ПРЕДВИД ТОЧНО ТОВА, КОЕТО КАЗВА! ЗАТОВА, И МЪРТВИТЕ СРЕД НАС НИ ГОВОРЯТ ПО-ДОБРЕ ОТ ЖИВИТЕ МЕДИЙНИ НЕГОДЯИ, КАТО ВАШАТА РОДООТСТЪПНИЧЕСКА ИЗТРИВАЛКА!
  • 24 Мюмюн

    5 3 Отговор

    До коментар #22 от "M. A. G. A.":

    Нещо май се обиди да не си в графата която съм изброил по горе , някъде да съм писал за възрожденски градове , май не си излизал от хралупата си а тези възрожденски градчета и села си ги виждал само по телевизията или на картичка да ми твърдиш подобни глупости още малко ще се изкараш откривател на всичко съществуващо

    Коментиран от #25

  • 25 M. A. G. A.

    5 5 Отговор

    До коментар #24 от "Мюмюн":

    Дори в Одрин за който пишеш през 1870г. от около 140 000 души само около 40 000 са турци-северния квартал, ако си ходил, запитай се защо има две български черкви. Кое точно е глупост от това което съм написал?
  • 26 Цеко

    9 5 Отговор

    До коментар #12 от "Салам Алеко":

    Да, да, хоч не ходят...Българите ходят навсякъде, където има далавера.Те и в Гърция не ходят, нали??? Затовя всяка втора българка отива да "гледа" болната майка на някой грък и се озовава в леглото му...Щом има келепирец, Ганьо е там!!! Още Алеко Константинов го е казал...

    Коментиран от #27, #28

  • 27 Салам Алеко

    5 6 Отговор

    До коментар #26 от "Цеко":

    И всичките българи в Одрин знаят турски! Абе Гьотферен, българин който уважава себе си, няма да седне да учи език, 80% е персийски! Ще научи направо персийския!
  • 28 Хитър Петър

    5 3 Отговор

    До коментар #26 от "Цеко":

    Много злобеете и пюлете по българите, обаче като публикуват имената на тези двамата,, българи "ще се извините ли? Защото са като на онази,, българка" която задържаха с англичанина миналата седмица.
  • 29 бай Ставри

    4 0 Отговор
    Абе хора никаде нема лабаво като в БГ, за това само в бг работете.
    Даааже цяла банка да отнесеш нема проблем, но само тук. На всякъде по света ще ви лекуват здраво , даааже някъде при ааабите отива ти ръката .
    Откажете се от такива приключения и изненади, живейте с малко като другите хора но в спокойствие
  • 30 Демир и Фатих

    3 2 Отговор
    Ние сме българите, обрали банкоматите! И понеже сме горди турци, обадихме се в посолството! Ще минем със забрана да не ходим повече в скъпата ни обичана Турция! Такъв е живота! И другаде има банкомати! Освен това лирата вече не върши работа!
  • 31 Seliha

    2 2 Отговор

    До коментар #19 от "Seliha":

    От къде си искаш ли да се чукаме издържам до 2,3'часа на анален вагинален какъвто искъш секс
  • 32 Димитър

    1 2 Отговор
    Дай ми твой кординати телефон фейсбук да се срещнем
  • 33 Димитър

    1 2 Отговор
    Искъм дати напомпам дупарата