Last news in Fakti

9 Октомври, 2018 21:22 20 416 39

Има свидетел на убийството на Виктория Маринова

  • виктория маринова-
  • убийство-
  • русе-
  • журналистка

Убиецът може би е избягал в Румъния

Има свидетел на убийството на Виктория Маринова - 1
Снимка: в. Утро

Полицията разполага със свидетелски показания за убийството на русенската журналистка Виктория Маринова. Показанията на очевидеца са снети 5 дни след престъплението и по тях се работи повече от активно. Очаква се до часове извършителят да бъде заловен, разкрива в. „24 часа“.

Според тези показания бруталното изнасилване и убийство е продължило около час. Виктория е убита между 12,30 и 13,30 ч. Според експерти убиецът се е гаврил с нея на 2 пъти. Лицето на жената е обезобразено от триенето на главата в земята, показало съдебномедицинското изследване.

Вчера по-рано полицията в Русе задържа румънски гражданин от украински произход. Той обаче бе пуснат, след като се оказа, че няма нищо общо със смъртта на 30-годишната жена.

Заподозрян за убийството на Виктория Маринова има, съобщи „Нова телевизия“. По информация на медията вероятният убиец е избягал през Дунав мост и се очаква ареста му.

Вече 5 часа щабът се съвещава в дирекцията на полицията в Русе, на срещата присъства и говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. Пред сградата на МВР наши и чужди журналисти продължават да чакат изявлението на Арнаудова. Вече 5 телевизии от Румъния са пристигнали в Русе в очакване на повече информация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 прах В учитИ

    58 15 Отговор
    РАЗСЛЕДВАНЕТО БОКСУВА !!!!!

    Коментиран от #28, #32

  • 2 НезнайкоТо

    70 9 Отговор
    Сега нова 20 - жив свидетел! Абе тези го обърнаха на "Биг брадър".
  • 3 гнида

    74 11 Отговор
    Лъжат ни ! В задънена улица са и стрелят на посоки ! Ще го хванете , колкото и галевите боклуци хванахте , колкото ветковците хванахте ! Някой трябва да носи отговорност , но този път не някой самоубит !

    Коментиран от #16

  • 4 Антон

    73 8 Отговор
    Висчко върви по план, намериха кошаревския свидетел, сега подготвят подхвърлвни улики, гласят протоколи, ще подменят пробите с днк и некок скитник, душевно болен , или подобен с предишни прояви ще даде фира. А истинския пак ще убие. Топкова си могат палячовците от мвр
  • 5 Махно

    42 6 Отговор
    Докарайте със спезнац заподозрения циганин от чужбина!
    Може и в чувал!

    Коментиран от #37

  • 6 среднощен

    30 5 Отговор
    Твърде много станаха трагедиите...!? Изблик на омраза от всеки пост...!? Обикновенно при изпитания и бедствия хората се обединяват и заедно по-леко понасят трудностите...! При нас, като че, всичко е наопаки..!? Дали и за миг си зададохме този въпрос - откъде е това зло в нас..!? Егоизъм, егоизъм, егоизъм...!? Утре трагедията може да бъде и в нашия дом..!? Тогава какво? Ние ще бъдем за хората "зрелище"..!? Нека в тази НАЦИОНАЛНА ТРАГЕДИЯ да намерим сили поне да замълчим...!!!

    Коментиран от #9

  • 7 Усмивката

    22 2 Отговор
    Не че съм против инфото.Но туй отново заприличва на нагласено...Как тъй се обявява на всеуслошание ....пипнахме те'Тоя убиец ,трябва да е толкоз тъп ,че да не се стресне от подобно предизвикателство.Идваме ..Бягай.Или като бяхме малки беше ...хайде сега ти ще се криеш ,аз ще те търся.Тия ни взеха за детска градина.
  • 8 ERZI

    22 3 Отговор
    Вчера беше румънец, утре сигурно украинец , после руснак и накрая ще се окаже пак бай Ганя. Истината е че полицията не знае кой на какво е способен, не си познава контингента, гастрольри и пр. - квартални, криминални пият си кафето и хапват от чевермето. Отделно народ и полиция са на два противоположни полюса. Как да стане бърво и ефективно разкриване.
  • 9 Усмивката

    15 5 Отговор

    До коментар #6 от "среднощен":

    Така ли.Къде го чети този манифест .На челото на народното събрание ли.Един въпрос.С кого да се обединяваме .С тия дето ни пазиха от народните представители ли ,преди пет лета ,при бурните протести среу пправителството на Борисов.Те тогаз съпричастни ли беха.Аааа .Сега са.Вече

    Коментиран от #13

  • 10 Зайко Байко многознайко

    24 5 Отговор
    От къде го пробутват поредния ( Мариное ) , милиционер и за какво го правят? Дядо ми Мъдрият заек казваше: " Има вятър, но има и посока" . Като видите екземпляр с добре развит гнатокраниум не очаквайте особени умствени постижения! Поредният от кохортата на Тиквоций Първи , който е изключитлен пример в това отношение. Тиквата им провежда кастинг и си избира хем по-глупави, хем по-грозни от него, примери колкото искате. Безспорен първенец, Цв.Цв. Ушавия шлифер, Цецо Шестапартаменчиков, ученик от помощното училище във Вършец, главен предводител на частния ДАНС и главен събирач на рекета. Вижте Москов, Дончев, МВР министъра, Цецка Квачева, Лилето послушковци и лакеи г@золизци. Нямам думи! Маринов ако беше толкова кадърен, щеше да намери Мето Илиенски, нали му беше пазвантин.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Това е гавра

    17 1 Отговор
    Очевидно е че отново ни правят на будали,нямало общо с работата и,чиста случайност.Трябва да ви е срам,вие сте позор за обществото.
  • 13 среднощен

    14 8 Отговор

    До коментар #9 от "Усмивката":

    Утре Борисов ще си отиде, но злобата от нас - дълбоко се съмнявам..!? Проблемът ни не е в Младенов, Луканов, Димитров, Виденов, Софиянски, Костов, "Царя", Станишев, Орешарски, Борисов...! Проблемът ни е в това, че за толкова години преход и свобода не се намери нито един читав за нас..!? Има една сентенция - "всеки народ си заслужава управниците"!? Ако не ви отърват настоящите полирици, захващайте се с политика и бъдете пример...!!!

    Коментиран от #14, #15

  • 14 среднощен

    5 4 Отговор

    До коментар #13 от "среднощен":

    ...политици...
  • 15 Усмивката

    17 5 Отговор

    До коментар #13 от "среднощен":

    За толкова години преход и свобода....ти шегуваш ли се.Да си чувал за Делян Пеевски.За медии.За Мишо Бирата.За Красю Черния.

    Коментиран от #20

  • 16 Минотавъра

    16 5 Отговор

    До коментар #3 от "гнида":

    галевите боклуци бяха предупредени лично от бойко предишният ден преди акцията с тях. Лично бойко сам с джипката и 2ма охрана ходи до дупница и същият ден убеди един сръбски мафиот един от най-големите алкохолни босове на балканите да ги изкара от б-я по контрабанден тунел на границата в сърбия. Сега са в австрия. Идват си почти всеки месец, не излизат по заведения. Въртят се по познати, ходят до плевен там се знае защо. Основно си поддържат бизнеса и само разписват документи свързани с бизнеса и бият камшика обратно. Заедно никога само единият или другият пътуват.
  • 17 Минотавъра

    13 3 Отговор
    Ако питате защо бойко ходи лично, а не се е обадил. просто му следят телефоните и днес, не само тогава, поне 4 служби не само български, което е по-лошото. нещата не са за по телефон. понякога.
  • 18 Минотавъра

    16 4 Отговор
    бойко е пионка, той има мн по малка сила и влияние отколкото повечето българи си мислят. актьор и лице е само. има връзки, но не за всичко. сценарият му е пуснат +/-5% свобода да го изменя от себе си. останалото е найзуст. цветанов е шефа на държавата от уса страна, а от руска дончев. нашият банкянски ганьо е само гласче и визия. комунистите дърпат конците отвън, не са спирали. не оттук, отвън.
  • 19 Минотавъра

    15 7 Отговор
    навремето познайте кой му оправи досието на бойчето 2г преди да стане мвр шеф. видяха медийната еуфория и решиха, че е интересно да опитат с него и друго. и кой и днес му е шеф, същият. пицата целят 3 човека в бг. бойчето е момченце, на което му побеляха косите бързо през последните години, не е лесно да помниш какво говориш всеки ден. и да ти дишат въввв.
  • 20 среднощен

    7 3 Отговор

    До коментар #15 от "Усмивката":

    Да чувал съм. Те всичките са българи, нали...!? Ако човек не иска да върши зло, няма сила, която да го накара да го върши..! Емигриралите млади българи именно от това избягаха..! От посредствеността в България, която със зъби и нокти пази дори и малката власт, която има..! Това обаче не е правилна позиция...! Тя отново е продиктувана от егоизъм и гордост - "..на мен да ми е добре пък какво става в Родината не е мой проблем.."!? Промяната трябва да дойде от вътре, от облагородяването на морала на всеки един от нас! Ако не научим този урок ще последват по-трудно..!!

    Коментиран от #22, #25

  • 21 Турция вън от Европа

    13 3 Отговор
    Според мен убийството е извъртяно да изглежда >> като сексуално
  • 22 среднощен

    2 2 Отговор

    До коментар #20 от "среднощен":

    ...ще последват по-трудни...
  • 23 с късото име

    16 0 Отговор
    Все по странно става!Деницата Сидерова я гони един негър с голям.... джип,около 15 минути,обаче Деничка не се обади на полицията!Па накрая даже министърът на вътрешно виновен!Сега някой си наблюдавал как убиецът на два пъти оправял момата преди да я убие ,което траяло повече от час,обаче обаче и той не се обадил,!Странна държава, със странни хора!
  • 24 Гост

    7 2 Отговор
    Какво значи свидетел господа полицаи, убиеца докато е убивал , някой е гледал , това е свидетел според мен, жената си отиде, детенцето, ще тъгува, но убиеца така и няма да е разкрит, в България, на такива убийства никога няма разкрити, колко убийства има и на хора от подземния свят, разкрит ли ги не, един призрак броди из България, и вършеше всеки, и всичко, хванете го де, ама е призрак все пак
  • 25 Усмивката

    3 2 Отговор

    До коментар #20 от "среднощен":

    Среднощен....така може си хортуваме до среднощ щом става реч за морал.Моралът в днешно време се диктува.Чрез овладяване умовете на хората.Това става с доза чалга,с доза „лоши новини” по новините ,малко неконтролируемо наркоразпространение.А кой държи медиите.Д.П. Кой покровителства Митю Очите..... няма да кажа .Сега лаконичен ли съм

    Коментиран от #35

  • 26 МИХАЙЛОВ

    16 6 Отговор
    ...МНОГО СКОРО ЩЕ НАМЕРЯТ САМОУБИТ
    НАБЕДЕНИЯ ОТ МВР ЗА УБИЕЦ ПСИХОПАТ, КЛОШАР, НАРКОМАН,
    МНОГО БЛИЗО ДО МЯСТОТО НА УБИЙСТВОТО
    В НЯКОЯ ЛОДКА, ШАХТА ИЛИ ШЛЕП
    ИЛИ В МАЗЕТО НА НЯКОЯ КЪЩА...
    ...И ЗА ПЕТ МИНУТИ ЩЕ ИЗВЪРШАТ
    ВСЯКАКВИ ЕКСПЕРТИЗИ
    А НА ШЕСТАТА МИНУТА МЕВЕРЕ-МЕТО И ЦАЦАРАТУРАТА
    ЩЕ НАПРАВЯТ СЪВМЕСТНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ
    НА КОЯТО ЩЕ ОБЯВЯТ ПРЕД МЕДИИТЕ,
    ЧЕ СТО ПРОЦЕНТА Е СИГУРНО, ЧЕ ТОЧНО ТОВА Е УБИЕЦА
    ЗАЩОТО ГЕНЕТИЧНИЯ МАТЕРИАЛ И СПЕРМАТА СЪВПАДАТ
    И УБИЕЦА Е ОСТАВИЛ ОЩЕ МНОГО МНОГО ДРУГИ
    СВОИ СЛЕДИ, ВЕЩИ, ПЛЮНКИ, КРЪВ, ПОТ, КОСМИ, НОКТИ,
    КЛЮЧА ОТ КВАРТИРАТА МУ, ЗАПАЛКАТА МУ, ДВАЙСЕТИНА ФАСА,
    ПЕТ САЛФЕТКИ, РУЛО ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ,
    ЧЕТКАТА МУ ЗА ЗЪБИ, САМОБРЪСНАЧКАТА,
    СУШОАРА И И ДЕЗОДОРАНТА МУ
    И ДАЖЕ ЕДИН НЕГОВ ЗЪБ
    И Е НАПИСАЛ ПРЕДСМЪРТНО ПИСМО
    В КОЕТО ОБЯСНЯВА ЗАЩО Е УБИЛ И ЗАЩО Е САМОУБИТ
    И ЧЕ НИКОЙ ВИСОКОПОСТАВЕН БЪЛГАРСКИ УПРАВНИК
    И НИКОЙ ВЪОБЩЕ НЕ МУ Е ПОРЪЧАЛ ТОВА УБИЙСТВО
    И ЧЕ ПОРЪЧИТЕЛЯ НА УБИЙСТВОТО НА МИШО БИРАТА,
    НА ЧАКЪРА, НА ЖЕНАТА НА МИШО БИРАТА,
    НА ДЕНИС ЕРШОВ И НА ВАНЬО ТАНОВ
    СЪЩО НЕ МУ Е ПОРЪЧВАЛ ТОВА УБИЙСТВО...
    ...ТОЧНО КАКТО ОТКРИХА САМОУБИТ
    РОСЕН - ГОРСКИЯ ЧОВЕК В НОВИ ИСКЪР...ПОМНИТЕ ЛИ...
    ...Е ТОЗИ ПЪТ ЗА РАЗНООБРАЗИЕ
    ЩЕ НАРЕКАТ УБИЕЦА - ВОДНИЯ ЧОВЕК
    И МОЖЕ ДОРИ ДА ГО ОСТАВЯТ ЖИВ
    ПОНЕ ДО КАТО СИ ИЗПЕЕ ДИКТОВКАТА НА МЕВЕРЕ-МЕТО
    И СИ ИЗИГРАЕ ДОСТАТЪЧНО СТАРАТЕЛНО,
    ТОЧНО И УБЕДИТЕЛНО РОЛЯТА
    КОЯТО МВР-МЕТО МУ Е ВЪЗЛОЖИЛА...
    ...ПЪК ПОСЛЕ МВР-МЕТО
    ЩЕ САМООБЕСИ ИЛИ САМООТРОВИ
    ВЕЧЕ УПОТР
  • 27 стоян георгиев

    3 6 Отговор
    след целия този шум трагедията ще се окаже поредния битов скандал на женен мъж и любовницата му.

    Коментиран от #29

  • 28 Пешо

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "прах В учитИ":

    Щом Румяна Арнаудова е намесена значи подготвят да ни предложат цирк, който няма нищо общо с действителността. Остава и другия основен циркаджия от Цацаратурата да е там - Иван Гешев.
  • 29 Onq s konq

    2 2 Отговор

    До коментар #27 от "стоян георгиев":

    Ти ли си любовницата?

    Коментиран от #31

  • 30 Баче Кико

    4 12 Отговор
    Бойко Борисов е виновен за всемирната гадост, както е виновен че сутринта изпуснах рейса и трябваше да чакам 10 минути следващия. Виновен, виновен и пак виновен - защо бе Бойко, защо бе Борисов!
    Искам да дойде на власт Борис Бойков от БКП та да видим тогава кой ще е виновен - КОЙ? Тролове да ви изсъхнат ръчичките!
  • 31 стоян георгиев

    2 1 Отговор

    До коментар #29 от "Onq s konq":

    абе ти си страхотен.и кви хубави плюсчета си пишеш на гениалните лафчета!!!!я викни и другите трима другари да те подкрепят и двата ти лаика от телефона и компа веднага ги удари .да се види колко си много!!!!страхотен си ,даже си се сетил да ползваш и ника на оня с коня!!!
  • 32 Хахо

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "прах В учитИ":

    "Буксува" - така ми се струва по-правилно! 👀

    Коментиран от #34

  • 33 Tribal

    4 0 Отговор
    Не съм фен на полицията,но криминолозите са доста добри в България.Станали сме доста мними и това се дължи на 29годишната "промяна".Но за миг може и да си помислим,че найстина е така както се казва в официалните данни на полицията.И да кажа ,че на нашите или на повечето от тях им липсва професионализъм.Аз си мисля ,че ще хванат истинският психопат и накрая ще излезе всичко наяве.
  • 34 НЯКОЙ СИ

    2 0 Отговор

    До коментар #32 от "Хахо":

    БОКСУВА
  • 35 среднощен

    1 1 Отговор

    До коментар #25 от "Усмивката":

    Точно за това иде реч..! Трудният урок предстои..!? А иначе всичките тези "инструменти" на развращаването действат само ако човек пожелае да бъде съпричастен със съвременната "култура" и "моралът" на Борис Виян, примерно...!!?
  • 36 Шаран БГ

    2 0 Отговор
    Съвременен тълковен речник на българския език от 1995г на доц. к.ф.н. Ст.Буров и колектив стр.56 вдясно долу БУКСУВАМ,буксуваш несв.- За колелетата на превозно средство - въртя се на едно място, приплъзвам се и не мога да тръгна напред. " Колата буксува в снега" !!! На стр. 49, вдясно долу - бокс в три значения и боксирам се !!! И проф. Владко Мурдаров казва - не е правилно бОксувам !Нямаме дума " бОксувам " - дори в речника за чужди думи в българския език.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Бах-нацист

    4 1 Отговор
    И сега какво ще правим.
    Оказа се турски циганин.Не.знам до кога ще търпим тези изроди.Явно сме нещастен народ.Политиците ни унищожават,циганите ни колят.Остава да вземем нещата в свои ръце и
    да линчуваме тази подобия на хора.Прогледнете,тези черни изроди, не стават за нищо , освен за кал.Истината е в РУСИЯ
  • 39 Поредния балък от народа

    1 0 Отговор
    Странна работа....Убиецът казва че не я е изнасилвал на разпита в Германия .Тук се уповавът на ДНК разследващите ...още по странно е спокойното бих казала и безразличие на бившия съпруг ..а когато го чух по телевизията буквално да сме смирени едва ли не да аплодираме убиеца....просто шок .. Що за човек е тоя ...ами да си го осинови най добре...Трябва да се върне смъртното наказание !!Защо трябва 30 год което едва ли ще му дадът да храним ние даноплатците тоя изрод ....куршум и да го няма .защо да мърси земята и да убива пак ли???Що за психопат и това жена го е родила ...ужас ...и майка му ще реве че щели да го убият тук ако се върнел...а тая майка сега как е на Виктория?Какво са виновни тоя изрод да постъпи така ???Само смърт ...това ще оправи тая сган...