Last news in Fakti

10 Декември, 2018 17:33 5 669 14

Убиец, пуснат за добро поведение, изнасили няколко пъти жената на братовчед си

  • убиец-
  • изнасилване-
  • братовчед

Бившият затворник я стреснал, че ако сподели на някого, ще избие всичките

Районна прокуратура -Перник е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу 42-годишен рецидивист, лежал в затвора за убийство. Този път М.С. е подсъдим за изнасилване на жената на братовчед му, което е извършено от него в условията на опасен рецидив.

През 2009 г. обвиняемият М.К. бил осъден за убийство на петнадесет години зад решетките. Осем години по-късно той бил предсрочно освободен от изтърпяване на останалата част на наказанието по присъдата.

След като излязъл от затвора той се свързал с негов братовчед – С.А., който му намерил работа на строителен обект в Перник и му разрешил да живее известно време в жилището му. За да може обвиняемият да изпълнява постановената му пробационна мярка „Задължителна регистрация по настоящ адрес“, убиецът, пуснат на свобода за добро поведение, се регистрирал на адреса на роднината си.

Една пролетна вечер домакинът отишъл на гости заедно с дъщерята на семейството, а в дома останала жена му, с която нямал брак, но живеел на семейни начала. Бившият затворник се възползвал от ситуацията, опрял нож в гърлото й и я изнасилил. Жената била много уплашена, защото знаела, че насреща й има убиец. Въпреки противопоставянето й, той я заставил да съблече дрехите си и я изнасилил на дивана. През цялото време ножът бил насочен към жертвата, уточняват от прокуратурата.

Рецидивистът продължил да живее в дома на братовчед си и да изнасилва още няколко пъти жена му, която от страх си мълчала. Насилената била удряна с юмруци в лицето. Заплахите продължили. Бившият затворник я стреснал, че ако сподели на някого, ще избие всичките. Заради тази закана жената се въздържала да разкаже на мъжа си.

Мълчанието й траяло от март до 13.05.2018, когато, на връщане от събор в Червен бряг, жертвата казала на мъжа си, че няма да се прибере вкъщи в Перник, докато той не изгони братовчед си. След като я попитал каква е причината, жертвата се разплакала и му разказала за изнасилванията.

Още същия ден двамата подали сигнал за случилото се в РУ на МВР гр. Перник. В момента обвиняемият се намира в затвора в гр. Бобов дол, като спрямо него е взета мярка за неотклонение "задържане под стража".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Mimi

    34 1 Отговор
    Никакви братовчеди ,ако имаха момиченце щеше да изгори и то!
  • 2 166

    76 1 Отговор
    КАТО ПОРАСНАТ 2-та милиона ромски рожбички това ще бъде ежедневие, няма да има ден без убийство или изнасилване. ТРЯБВА СПЕШНА ПРОМЯНА В ЗАКОНА - ЛИЦА БЕЗ ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ ДА НЕ ПОЛУЧАВАТ ДЕТСКИ ПОМОЩИ

    Коментиран от #13

  • 3 Б.МЕТОДИЕВ. Б.

    64 1 Отговор
    И без право да гласуват
  • 4 За убийство 15г.

    52 1 Отговор
    на 7-мата вън! Сега ще му дадат 4г. и след 5 месеца, булката пишмян ще стане що се е оплакала, като го види на прага със секирата! Чак като я очисти, ще му дадат нови 15 г, за да излезе на 7-мата вън!
  • 5 Ужас

    31 1 Отговор
    Реформиии!!! Нещастници....мършиии!!!
  • 6 Иванов

    44 1 Отговор
    Пишете кой го е помилвал този, ето това напишете!
  • 7 Според мен...

    20 1 Отговор
    Донор!
  • 8 трайно решение

    46 1 Отговор
    Ето заради такива случаи смъртното наказание не трябва да се отменя ! Има изроди, които не подлежат на никакво превъзпитание, а няма нужда хората да ги хранят по затворите с техните данъци и когато ги пуснат някой пак да пострада ! Нека в случая НПО-тата ме оборят с доводи, а не да ми мрънкат, че не било хуманно, че така било по джендърско и пр.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ventura

    25 1 Отговор
    След като има рецидив, никакво помилване.Лежи
    и предишните провинения.
    Ако трябва до живот.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 простотакис

    10 0 Отговор
    циганска му работа в циганска държава,това е реалността,както и да го описват всеки вече знае за какво става дума уви...
  • 13 Шляхтиц

    13 0 Отговор

    До коментар #2 от "166":

    Не само социални помощи. Не трябва да получават и медицинска помощ. Средно статистически от 8 раждания 5 са циганчета, 3 са българчета. Голяма част от родените циганчета са оставяни на грижите на държавата, т.е. на нас. Още повече, че 80% от циганите НИКОГА В ЖИВОТА СИ не са работили работа с осигуровки, за да получават каквито и да било помощи.........
  • 14 Топла сперма ше фърчиии

    0 6 Отговор
    Охаа намазал е