16 Януари, 2019 10:50 4 238 10

Бабаит вилнял със самурайски меч в бургаско общежитие

  • бабаит-
  • самурайски меч-
  • меч

Младежът е осъден да заплати глоба от 1000 лева

Бабаит вилнял със самурайски меч в бургаско общежитие - 1

Бабаит, размахвал самурайски меч, ще плати 1000 лева глоба и ще се раздели с оръжието си след див екшън, разиграл се в студентските общежития на университет „Проф. д-р Асен Златаров“ в Бургас. Това стана ясно от решението на Бургаския районен съд, с което е наложено административното наказание за хулиганство.

Драмата се разиграла на 7-ия етаж на общежитието. Гаменът се ежил пред студентите с меча, блъскал по вратата на стаята на студентка и я обсипвал с обиди. Повлиян от нетрезвото си състояние, младежът крещял грубо на момичето „Ей, кучко, боклук, излизай, какъв ти е проблема... к*рво, мухло”.

Бабаитът продължил да обикаля целия етаж в гнева си, размахвайки острието с дължина над 1 метър. Яростта му си навлекли и останалите живущи, към които отправил заканата: "Мишки, няма да ми се правите".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СвръхАз

    25 2 Отговор
    Смешник...намерил на кого да се прави..на 20 годишни студентчета..Цървул бургаски..че и да пие не може..Покажете му затвора за два месеца, и той сам ще се смени..

    Коментиран от #2

  • 2 бургас

    33 1 Отговор

    До коментар #1 от "СвръхАз":

    Е не може да отиде в циганската махала и да го размята там тоя меч, то трябва кураж за тая работа нали, пък тоз е няква неосъществена мутричка, гледал филма Американска нинджа!
  • 3 Джудже

    20 1 Отговор
    Щом е студент, е от светло зелените, и за това ще бъде наказан, ако беше тъмно зелен, размахващ брадва, не е проблем
  • 4 Гост

    10 1 Отговор
    Измет
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Йосип Броз Тито

    6 1 Отговор
    Тоя л..нар е за трепане, заслужава да го пуснат в някой цигански катун, да види кон боб яде ли... Тоя меч ще му го вкарат през г..а и ще му излезе през гърлото...
  • 7 Помня такъв случай

    6 3 Отговор
    И аз като бях първи курс в общежитията. Само че във Варна. Един бургаски изтиканяк(шмъркач) на пико беше награбил едно мачете и вилнееше в коридора на етажа ми. В момента, в който удари по моята врата се включих аз със стик за голф 15-ти номер. Тръгна да бяга по стълбите и беше най-голямата му грешка, по-добре да беше изчакал асансьора. От 13-тия етаж до 11-тия го скъсах от бой със стика все пак удължава ръцете с към 2 метра и няма как да набере преднина батенцето. После се чу, че 16 фрактури имал, ама казвал че по стъпалата падал. Всеки си намира майстора, още повече тоя който си го търси активно. След тоя случай май си замина към Бургас (града на батките, шматките и леките) и никой не го видя повече.

    Коментиран от #8

  • 8 Drittes Reich

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Помня такъв случай":

    Ние му казваме клъб. Клъбовете са уудове, айръни и патъри. Нищо лично.

    Коментиран от #10

  • 9 Хахахахахахаха

    2 2 Отговор
    Да беше си извадил другия меч. И да беше си го размахвал на мацето. Леле тогаз щеше да пада яко свирки и дори можеше и секс.
  • 10 Благодаря

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Drittes Reich":

    Казвайте му и швуле, ако искате. За мен е една по-модерна тояга с токмачка в края. Голф не играя, не му разбирам термините. Пръчката е от сплав като на риболовните пръти, много лека и здрава. Края му е метален(най-вероятно стоманен) и тежи към 300гр., марка и модел не змам, долу в желязото е гравирано "15". Моят прадядо си ги е правил от дърво подобни "подръчни средства", еволюцията и тук е налице.