18 Януари, 2019 10:11 135 756 126

Готвачът се гаврил сексуално с Калина, а после я удушил с карате хватка

  • убийство-
  • софия-
  • банишора

Васил започнал да ревнува гаджето си и да подозира, че има друг мъж в живота й

Готвачът Васил се е гаврил сексуално с гаджето си Калина, а после го удушил с карате хватка и преспал една нощ с трупа. Повод за бруталното убийство, което се е разиграло във вторник вечерта в дома на 25-годишната жертва Калина Симова в столичния кв. „Банишора”, станал SMS и патологична ревност, пише „Телеграф”.

Красивата счетоводителка и бивш модел от „Ивет фешън” получила съобщение, но отказала категорично да го покаже на 23-годишния си приятел Васил Василев. Това го провокирало до краен предел и той се нахвърлил върху нея. Първо се гаврил с девойката сексуално, а после я удушил с карате хватка.

„Хванал я е през гърлото с лявата ръка, а с дясната е притиснал краката към гръдния й кош. На практика жената е нямало как да си поеме въздух. Тялото й бе открито в същата поза”, обясниха криминалисти.

За злокобното убийство се разбра чак на следващия ден, след като готвачът пуснал SMS на баща си и своя приятелка, че ще се самоубие. Тя извикали полицията, която влязла в жилището и открила убитата девойка и почти неадекватния Васил.

Калина и Васил се запознали преди 3 месеца и почти веднага заживели заедно в дома на родителите на жената. Съседите от блок 28 разказаха, че били „много сладки двамата и адски влюбени”. Не ги чували нито да се карат, нито да се бият.

Кали и Васил често ходили на почивки, обичали да карат сноуборд и ски. От известно време обаче Васил започнал да ревнува гаджето си и да подозира, че има друг мъж в живота й. Градската прокурорка на София Емилия Русинова разказа, че имало информация от разпити на близки, че Калина е имала намерение да се раздели с него, но така и не го сторила.

Във вторник вечерта Калина и Васил се прибрали от работа, вечеряли, пили алкохол и слушали музика, разказал убиецът пред разследващите. После обаче спомените му се губели. Единственото, което казал, е, че като станал на следващия ден, видял Калина посиняла и гола на дивана. „Цял ден в сряда Васил се е разхождал навън, купил си е алкохол. Баща му е звъннал няколко пъти, но синът не е вдигнал”, допълниха ченгетата. Привечер в сряда готвачът пил алкохол, взел болкоуспокояващи и решил, че ще се самоубие. Пратил есемесите на татко си и неговата приятелка, които незабавно извикали полиция. Щом ченгетата нахлули в жилището, открили Васил гол до кръста в спалнята. До него бил въздушният му пистолет. Той направил 2 опита да се гръмне – в ръката и в шията, под адамовата ябълка, но сачмата само пробила трахеята му, обясни шефът на СДВР Георги Хаджиев.

Преди време Василев тренирал много активно карате, но изведнъж спрял и започнал да пие болкоуспокояващи.

Това не е първият път, в който опитва да посегне на живота си. Преди няколко години живеел с баща си в Дания. Там започнал връзка с красиво момиче, но се разделили. Изпаднал в жестока депресия и опитал да се самоубие, щом се прибрал в България. „Васил е направил опит да отнеме живота си в жилище в столичния кв. „Дружба”, но не е успял”, разказаха разследващи. Градската прокурорка на София Емилия Русинова пък допълни, че опитът е бил през 2015 г., а след него пратили Васил на психолог.

Калина е осиновена. Близки на девойката разказаха, че тя е била много обичано, гледано и обгрижвано дете още от малко. „В никакъв случай тя не е страдала от факта, че е осиновена, но може би вътрешно го е преживявала, не е споделяла обаче да има проблем. Родителите й са прекрасни хора и никога не са дали и косъм да падне от главата й”, плачеха роднини вчера.

Васил пък е израснал под грижите на баща си и баба си, тъй като майката ги зарязала преди много години, става ясно по време на разследването. Въпреки факта, че е израснал без майчина грижа и ласка, той не бил конфликтен. Даже бил свит, определят го негови приятели. Той имал изключително силна връзка с баща си, а в баба си виждал майката, която никога не е имал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    229 7 Отговор
    Този ще прекара остатъка от живота си в лудницата!

    Коментиран от #45, #85

  • 2 ГОСТ

    252 15 Отговор
    Затова ако имате дъщеря говорете с предната приятелка на любимия и (дет се вика питай патило)
  • 3 Д-р Фройд

    260 17 Отговор
    Запознаваш се с някакъв и веднага почваш да живеш с него?????

    Коментиран от #29

  • 4 Гост

    223 41 Отговор
    Много мъка, жалко за момичето...жалко за момчето...ефектър на пеперудата...заради гадната му майка, която го изоставила , той е развил това чувство към жените. Психолозите да кажат как се казва с правилния термин. Правил е опит за самоубийсктво след като бил зарязан от момиче.. но не му е помогнато... а е можело . трябвало е да се работи с това момче. вече е късно. сега е убиец. няма прошка за това... .жалко за момичето...сащо гадните психолози не са се занимали с него навреме?! той е бил класически пример като по учебник до къде може да стигне.

    жалко , много жалко. Сега тя поне е на едно по-добро място. Дано! Жалко за хората тук, които скърбят.

    Циганите понеже нямат такива задълбочени мисли и чувства се множат като хлебарки, а ние въпреки геноцида се самоизбиваме един друг и се самонараняваме..... Жалко... за трагедията и дано Бог ни прати сили и разум да си помогнем иначе няма спасение...

    Житейските ни трудности вече с пълна пара развалят психологическото здраве дори и на млади индивиди. А те ще трябва да изграждат следващото поколение. Бог да ни е на помощ...

    Коментиран от #5, #9, #19, #53, #91, #100, #126

  • 5 Гост

    38 11 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    до себе си, Извинявам се за правописните грешки като
    - сащо = защо
    - ефектър = ефектът
    -
  • 6 Линч!!!

    112 17 Отговор
    На въжето моментално!!!

    Коментиран от #107

  • 7 644

    276 17 Отговор
    Опит за самоубийство, това не го разбирам... Или го правиш като хората, или чакаш да те спасят и да кажеш... Вижте опитах се, но не успях! Това са джендъри тъпаци и търсят хорското съжаление...
    Качи се на 20-ти етаж и скочи - дали ще е опит? Купи си Макаров за 200лв на черно и се гръми от упор в слепоочието - дали ще е опит!
    Можеш и да пробваш да се обесиш! Ама това са все мъжки начини, не е като се се стреляш със съчми в гърлото и в китката!!! Ти не си мъж, след като си посегнал и убил беззащитно момиче в разцвета на живота му, при положение, че твърдиш че го обичаш. Не си мъж и защото я ревнуваш. Истинския мъж си знае цената и не ревнува. Оставя жената да прави каквото си иска, не я следи, не и звъни...
    И да ти кажа жената е тази дето ревнува!
    Много ще се радвам, ако отървеш лудницата и влезеш в панделата,защото там ще те научат на много неща. Вероятно ще извадят женското в теб и се опасявам, че ще ти хареса!
    Жалко за младото момиче!

    Коментиран от #11, #13, #14, #52

  • 8 Браво на момчето

    38 137 Отговор
    Феминизъм брат. Смс ? Да беше взел телефона и да и го беше забил в скумрясалата и вагина. Без да я убий. Сега човека ще върви при Викторио , Северин да го помпат яко. Лошо. Чувал съм за анлен оргсм. Майко леле този не го виждам.

    Коментиран от #51, #74, #101, #113, #116

  • 9 Д-р Фройд

    110 12 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Много не правилно мислене! Винаги търсиме вината не в индивида а в заобикалящата го среда! Познавам деца израсли в много добри семейста а детето бо...к и деца израсли в много лоша среда а детето свястно по свястно!

    Коментиран от #26

  • 10 Киро

    36 11 Отговор
    Кой номер е хватката тип ала готвач ли.
  • 11 АГЕНТ ТЕНЕВ

    29 5 Отговор

    До коментар #7 от "644":

    ЕВАЛА ЗА КОМЕНТАРА...+++++++++++++++
  • 12 Хасан

    118 10 Отговор
    Да беше се гръмнал от ревност ,защо трябва да я убие ????...боклук!
  • 13 Нещо мирише

    63 14 Отговор

    До коментар #7 от "644":

    Опитите за самоубийство са типично женски приоми за да привлекат внимание към себе си!
  • 14 Голям Слон

    97 2 Отговор

    До коментар #7 от "644":

    ..и вените се режат надлъжно, а не напречно, нали? :-))) Какви са тия лигленски напречни порязвания? Жалко за момичето, жалко. Напоследък обаче жените привличат, като магнити, към себе си всякакви възможни утрепки. И нормални хора явно почти не останаха.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Отивам на прстутка

    70 75 Отговор
    Легализирайте прституцията и няма да има такиз неща. Щом я изнудва сексуално значи е сексуално незадоволен. Знаете ли колко мъже искат секс от жените си и жените им викат не , не и не. После викате защо мъжете постоянно си бият жените. И викате че като мъжете не могат да ги ебат ще ги бият. Защото жените не им пускат. Учените са казали че тези които правят секс са много щастливи за деня. Като гледам светът колко гняв колко агресия има всичко е защото много от човечеството не са сексуално незадоволени.

    Коментиран от #47, #67, #80, #81, #108

  • 17 От дивия северозапад

    84 12 Отговор
    По добре де е успял още първия път да се самоубие боклука му долен. Ето за такива трябва да има смъртна присъда. Язък за момата, да почива в мир.
  • 18 batman

    3 22 Отговор
    kara kid mu e v poveche kat iska da se bie da varim v nqkoq diskoteka da se bie s ohranata !
  • 19 Друг гост

    14 16 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Много точен коментар си написал, но виж колко минуси са ти сложили до момента и си направи изводите сам.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Киро

    30 8 Отговор
    Защо слагате водеща новина този гнусен убиец?
  • 22 Batushka

    24 64 Отговор
    Айде сега и тая не е съвсем у ред...има такива жени обичат да държат няколко клона...пак като не я е транжирал с ножа....а той културно като нинджа....подготовката си е подготовка....има такива хора ,цял живот се подготвят за да избухнат ефектно....

    Коментиран от #76

  • 23 Генералът

    66 7 Отговор
    Изверг. Веднага доживотна присъда при строг режим.
  • 24 Луд

    98 6 Отговор
    Уважаеми дами ! Не е безопасно да се правят свалки безогледно наляво и надясно ! Пълно е с луд народ ! И не се заблуждавайте от външния вид на дадена персона ! Тези с безобиден вид са най-луди !

    Коментиран от #120

  • 25 Верен на себе си

    73 6 Отговор
    Майка му го зарязала отдавна ... Изглежда, че тоя човек във всяка жена вижда майка си и си мисли, че всяка, с която започне общуване ще го зареже. ................... Ами да намери майка си и да й приложи хватката. Защо ще убива жена, която познава от три месеца? - Както и предишната, впрочем.
  • 26 99989111

    31 5 Отговор

    До коментар #9 от "Д-р Фройд":

    Повярвай - от средата е. Просто ти липсва достатъчно инфо за средата в която индивида е съзрявал - може родителите му да са боклук но приятелите му да са били свестни.

    Май единствените дето както и да ги възпитаваш още от люлката си запазват склонността към клинчене, крадене и музика са тъмнозелените ни съграждане
  • 27 hhgfhgf

    96 9 Отговор
    Голяма рулетка е за българските женички да си намерят мъж. А и те глупачетата, най-се подмокрят от най-гнусните маргинали. Едно време докато се харесат младите, докато се видят на мегдана, докато друснат няколко хорца, докато отидат да си искат ръцете от родителите, минават години, а днес след няколко разменени голи снимки във фейсбук вече заживяват задно, друсат, пият и се чукат като ненормални.
  • 28 Жалко

    40 29 Отговор
    И двамата са с психически проблеми. Виновни са и родителите на момичето, които не са я научили как да общува с мъже.

    Коментиран от #30

  • 29 РИВИЕРА БЕЛУЧИ

    12 5 Отговор

    До коментар #3 от "Д-р Фройд":

    ДеТ,сЪ вика,бързай всяка вечер да имаш готова оргия!Жалко до къде се докара масата!!!!😢😢😢
  • 30 РИВИЕРА БЕЛУЧИ

    7 7 Отговор

    До коментар #28 от "Жалко":

    „Обгрижвано дете!””
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Свилен

    20 26 Отговор
    Ако беше от ромите щяхме да кълнем, обиждам около месец, но сега нали е от наще и няма шум, културни коментари и всичко ок

    Коментиран от #57

  • 34 Д-р Петров

    75 11 Отговор
    Според мен, и двамата са употребявали наркотици и алкохол. Категорично, става дума за убийство под въздействието на наркотични средства и/или други медикаменти с подобен ефект. Ще споделя нещо лично. Имал съм връзка с цели две "моделки". Манекенки, да го кажа както си бе актуално, тогава. Познавам средата им от първо лице! Не за ден или два. Мога да говоря категорично обосновано - няма манекенка, НЯМА, НЕСТРАДАЩА ОТ ТРИАДАТА НА ТАЗИ "ПРОФЕСИЯ"! - АЛКОХОЛ-НАРКОТИЦИ-ПРОСТИТУЦИЯ! Работодателите им ги вкарват в този калъп още от самото начало! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
    Която се дърпа и отказва - напуска колектива и остава без работа. Лъскави коли, яхти, аксесоари от луксозния бит и много пътувания в чужбина са примамките. Средно, секс с такива момичета, за заможни и "проверени" постоянни клиенти у нас струва между 3000 и 5000лв. за ден-два, а в чужбина, при желание на тамошен богаташ, тарифата скача до 10 000€ за два-три дена. Чувал съм и за до 30 000€.
    Изрода, симулиращ самоубийства не е луд. Наркозавосим е, сексуално фруатриран социопат. Абсолютно невъзможно е да се адаптира в обществото и според мен ако бъде оправдан, има висока вероятност дори да започне серийни убийства, макар и с големи паузи между първите.

    Коментиран от #62

  • 35 БЪЛГАРКА

    69 5 Отговор
    Крайно време е да върнат смъртната присъда
  • 36 Да уе така ти си мислиш

    17 15 Отговор
    Тези с безобиден вид са най луди дрънкулки. Ок представи си скромно момче за първи път да свали гадже. Никога не е общувал с момичета. Не е научен как да сваля момичета от родителите си. Той как да знае кво да прави като е объркан. И като отиде пред някое момиче което е имало хиляда връзки и че е преживяла толкова неща отколкото този скромен младеж. И тя да му каже ти си луд и да го отбягва и тн. Защо сексуалното минало на жените нараняват тези които им е за пръв път и да изпитат тези неща. Виждате ли колко е сложно. Трябва да се дава шанс и надежда на девствениците.
  • 37 Дядото

    21 36 Отговор
    ...абе пада ви се, като не си играете с дядовци като мен и ми се надувате,.. Ела си при дядо ще има: смях, поркане, духане шмъркане, снимане, хапване, вили,хижи, музика..дегустация,мастурбация,... абе ЖИВОТ!
  • 38 БЪЛГАРКА

    52 5 Отговор
    Крайно време е да върнат смъртната присъда
  • 39 Шванц

    42 3 Отговор
    : Преди няколко години живеел с баща си в Дания. -какво повече да говорим...там се продава дрога официално колкото искаш..Наркоман е лайното и сигурно и тя е такава..а този не само е наркоман ами е и импотент-иначе за какво ще ревнува?? Хората в Скандинавия трйки,групички правят и никой никого не ревнува..
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 гнида

    50 0 Отговор
    Горкото момиче , била е толкова лъчезарна и приятна ..... Мисля , че за убиеца прошка не трябва да има !
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Комбина

    18 13 Отговор
    Анита Мейзер започва да ми става симпатична.
  • 45 Грую

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    По-точно в лудницата на пандиза!
  • 46 андролог

    32 2 Отговор
    КАСТРАЦИЯ И БАВНА МЪЧИТЕЛНА СМЪРТ НА ИЗРОДА

    Коментиран от #54

  • 47 бьлгарин с национална гордост

    16 16 Отговор

    До коментар #16 от "Отивам на прстутка":

    жените одат с панталони а джендьрите с кьси поли и токчета ,те за това нема секс и у родилното нема сигурно бебета много като едно време ,и я отивам на проститутка ,само да не ми се падне некои травестит или джендьр ,с кеф да му откина главата до крьста ,едно време све си беше нормално ,жените с поли дори и да не са много кьси ,а сега пощуреа свите до един , я незнам тия с куфражо ли си легат вечер като турците ,теза това нема секс оти се е цел ден потило и несе екьпало и бумбака му смьрди та се нетрае , а като е скьда пола оно го проветрява и му лади на дупето
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 сет

    6 7 Отговор
    готвача се гаврил а пожарникаря гледал
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Сандокан

    16 2 Отговор

    До коментар #8 от "Браво на момчето":

    Момко потърси професионална помощ!!! Лекувай се , моля те !!!
  • 52 КАЗАНОВА

    17 20 Отговор

    До коментар #7 от "644":

    ЕДНО Е ДА РЕВНУВАШ СЪВСЕМ ДРУГО Е ДА ВИЖДАШ ЧЕ ТЕ ЛЪЖАТ ИЛИ ИЗНЕВЕРЯВАТ ТИ КАКВО БИ НАПРАВИЛ АКО ЖЕНА ТИ ПОЛУЧИ СМС НЯМА ЛИ ДА ИСКАШ ДА ГО ВИДИШ ЩОМ ОТКАЗВА ЗНАЧИ Е Е,,,,А ИСТОРИЯ ДА НЕ Е ТОВА НАЧИНА АА НЕ ИМ ЗВАНИ НА ЖЕНАТА ДА СИ ВИРИ КРАКАТА НЯКЪДЕ ТОЙ МОЯ БАЛЪК НЕ МИ ЗВАНИ НЕ МЕ РЕВНУВА АВЕ ШМАТКА ДАВАЙ ДА МУ СЛАГАМ РОГА ТОЙ СЕ МИСЛИ ЗА МЪЖ НЕ СТАВА ЛИ ТАКА
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Кастрация и бавна смърт

    22 2 Отговор

    До коментар #46 от "андролог":

    Смърт за него не лудница
  • 55 Xxxxxxx

    22 0 Отговор
    На въжето докато не се е самоубил
  • 56 Savata

    12 4 Отговор
    Смятам,че това нещастно момче трябва да бъде оттървано от мъките на пропиления си живот.Също с него трябва да си замине и онази ,която се е изгаврили с живота му,майка му.
  • 57 Савата

    13 1 Отговор

    До коментар #33 от "Свилен":

    Свилен,а прочете ли в колко от културните коментари се иска смъртта му?
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 СССР

    26 21 Отговор
    ЕДНО ВРЕМЕ ЖЕНИТЕ - ГОТВЕХА, ХОДЕХА НА РАБОТА, ГЛЕДАХА И ВЪЗПИТАВАХА ДЕЦА, ПРАВЕХА БАНИЦА, ПЛЕТЕХА, КАРАХА КОМБАЙНИ И ТРАКТОРИ, УЧЕХА, РАЖДАЖА ДЕЦА 2 И ПОВЕЧЕ, ЧИСТЕХА, ПЕРЯХА ДРЕХИ НА РЪКА.... ПРАВЕХА САЛАТИУ ПОСРЕЩАХА ГОСТИ, ГЛЕДАХА ГРАДИНА С ДОМАТИ И КРАСТАВИЦИ....

    СЕГА----ДРУГ ДА ДОВЪРШИ

    А ТАЗИ КАКВО ПРАВИ С ГОТВАЧ?

    ТОЗИ ТАТУИРАН И НЕОБРЪСНАТ ТИП ЗАЩО НЕ УЧИ В УНИВЕРСИТЕТ?

    СОФИЙСКИ МАЧО....

    ДЕМОКРАЦИЯТА ГИ ЗАТРИ МЛАДИТЕ!!!!

    Коментиран от #78

  • 60 Явер

    8 2 Отговор
    Тоя заслужава същото!
  • 61 Така е с тези!

    13 3 Отговор
    Дето не могат ,да си озаптят лудостта...!Това го мислят за страст и любов....!!!!
  • 62 Преминаващ

    21 5 Отговор

    До коментар #34 от "Д-р Петров":

    За огромно съжаление "докторе" си много прав ! Почти никой не обръща внимание на факта, че няма информация за скандал и шум в апартамента по време на убийството ! Това доказва тезата за употреба на наркотици ! Много е вероятно да е употребена свръх доза и НЕ УБИЙСТВО, а опит за спасяване на момичето (до някъде към тези действия навежда инфото за натиск в гръдния кош ) ! Кой знае, може истината да е съвсем друга ? Възможно е "убиеца" да искал да прикрие истината за съвместна употреба на опиати за да не стане по-голям скандал ?! Нека мине разследването и дай Боже истината да излезе на яве ! До тогава ... Всички упреци към която и да е от двете страни е само предположения и чесане на езици ! И не забравяйте :
    " Всеки е виновен до доказване на противното !"
  • 63 Санди

    47 1 Отговор
    В наркотиците е проблема!!!! 23 годишен на алкохол и успокоителни???? Защо? Защото е наркоман!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Куренцо Лапас

    7 3 Отговор
    Честито Българи!!!
    Скоро още шоу!!!
  • 66 1991

    16 1 Отговор
    Къде са институциите? Къде е държавата? Това момче е правило опити за самоубийство и въпреки това не е в някоя психиатрия. Имам познати, които се самоубиха и беше очевидно, че това ще се случи. Институциите просто бездействат, стоят отстрани и гледат как цели семейства се мъчат и просто чакат да дойде мига, в който техния роднина ще сложи успешно края на своя или чужд живот.

    Коментиран от #96

  • 67 Гостинка

    29 8 Отговор

    До коментар #16 от "Отивам на прстутка":

    Някои мъже не умеят да правят секс, а само чукат.там е проблема.мислят ,че са велики, а са едно НИЩО
  • 68 господин циганин

    15 18 Отговор
    Ама чакай, то и българите ли са правели такива извращения?!? Сега е моментът да сложим всички българи под общ знаменател,и да ги наредим подобаващо на воля! Че ни е писнало за щяло нещяло да обвинявате всички цигани за кашите,които бъркате. Няма спор,че има и цигани, които не заслужават да са сред живите, но...
    Остава всички цигани да излизаме на протест срещу българите сега и картината ще е пълна.
    Относно случая : Българска му работа, да видим медийте ще го въртят ли седмици наред както въртяха брятата цигани, които "пребиха""горкия""командос".

    Коментиран от #71

  • 69 Мъже девствени

    13 16 Отговор
    Скромни добри. Всички добри момичета излизат с лошите момчета и стават лоши момичета. После като видят девствен скромен добър мъж му се смеят и му разрошават достойнството и мъжествеността. Това момче си нямате на представа колко страда вътре в душата , че никога и от толкова дълго време е бил без гадже. И така да му се хилите той затова ще вземе калаша и ще избие жените. Като Елиът Роджър. Както ви казах наливате масло в огъня. Девствеността е знак че човекът цени достойнството си. То май бая хора нямат достойнство.
  • 70 Даниела христова

    9 23 Отговор
    И това брутално жестоко убийство извратено е извършил българин защо не наказват сега всички българи за това извретеняк животно сега ще го изкарат психопат
  • 71 plovdiv 1912

    19 2 Отговор

    До коментар #68 от "господин циганин":

    Съгласен съм с теб , всеки трябва да си носи сам отговорност за деянията , но ромите , масово са неграмотни , а това води до грозната действителност , познавам цигани , които са грамотни и бачкат , и вадят добри пари , повярвай НЕ ИСКАТ И ДА ЧУЯТ ЗА БАШ ЦИГАНИТЕ ОТ МАХАЛИТЕ ........

    Коментиран от #72

  • 72 господин циганин

    13 4 Отговор

    До коментар #71 от "plovdiv 1912":

    Повярвай ми, никой не ги харесва "баш цитаните" от гетата. Но човек трябва да има поне малко от сивото вещество в периферията за равновесие за да разбере, че не всички са като тях. Макар сто процента да съм сигурен в това,че всеки един българин ама абсолютно всеки, работи, познава или поне има някакви взаимоотношения с минимум един човек от ромски произход, но на тях им е по- лесно да обиждат всичките в това число и тях без да се съобразяват въобще. А съвсем друг е върпоса какво целят с това поведения и какви ще са последиците от него върху държата ни.
  • 73 Защо е така в бг

    6 11 Отговор
    Българските жени са много сдухани. Не са като тайланките. Ех че не съм се родил в Тайланд. Досега да съм се оженил с деца.

    Коментиран от #77

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Хайде,

    6 1 Отговор
    стига ни занимавахте само с тия. Лека и пръст! Има си и съд, има си и куршуми.
  • 76 Гост

    14 3 Отговор

    До коментар #22 от "Batushka":

    Значи за да не му покаже тел само и единстевно задължително тр да има изневяра??? Значи може да я убие по такъв жесток начин но не може да и вземе тел да погледне какво пише? А мъжете? Няма мъж който да не изневерява нали така се казва. Ми то на планетата не тр да остане един мъж тогава. Ако му изневерява става и си тръгва. Никой няма право да отнема живот. Дано един ден не се случи това с твоето дете.
  • 77 Гост

    7 8 Отговор

    До коментар #73 от "Защо е така в бг":

    А кой ти пречи да заминеш? Защо само говориш. А българските мъже не са сдуханяци? Не мога да ви разбера жените... Мъженете. Не ви разбирам. Не спурате да се храните. Вс сте малоумни. Това поведение не е нормално.
  • 78 Гост

    17 6 Отговор

    До коментар #59 от "СССР":

    Абе ееее чичка като искаш домашна прислужница има оторизирани фирми за това. Едно време... Точно така едно време. Съвсем друг е въпросът че не може с човек с който туко що си се запознал и да тичаш да живееш с него. Това е глъпаво.
  • 79 I7m13

    12 0 Отговор
    Язък ....Никой не заслужава такъв край..
  • 80 Гост

    9 18 Отговор

    До коментар #16 от "Отивам на прстутка":

    Вие българските мъже на думи сте мн силни. Само дето като насйтина видите секс и се започва... Аз да не съм секс робот или еее само секс ти е в главата или ама ти ме ползваш само за секс или ама ние никъде не излизаме само секс правим😂 така че ви знам аз българските мъже. И това съм го чувала от не един или двама не и от трима. Дооооста богат опит имам... За съжаление. Думи... А на практика сте въздух под налягане😒
  • 81 Гост

    6 25 Отговор

    До коментар #16 от "Отивам на прстутка":

    И още... Като напомпате жените си да ви родят по 1-2-3 деца и после какво искате. Те жените не ги правят сами тези деца. Като не ви стиска да кажете че не искате деца и после се скумросвате и започвате да се жалвате за дете са необходими двама. И никой не може на сила да те накара да правиш ако не искаш. Аз мн отдавна съм си взела решението че деца не желая. Живота е кратък пък и аз съм егоист😁. Нямам желание някакви деца да ми развалят кефа. И съм си намерила мъж най-накрая който също не желае деца. И си се забавляваме. А вие хората правите деца от чист егоизъм за да има кой да ви гледа на старини. И това съм го чувала.

    Коментиран от #83, #105

  • 82 Отец Прецакии

    11 0 Отговор
    Пишман самоубийците са ми любими,я да рипнат от 10-я етаж като толкова искат,та да видим
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Анелия

    20 5 Отговор
    Никой няма праео да се рови е личната поща на друг било то съпруг/а, ггадже, приятел и какъвто и да е!!! Крайна липса на възпитание в хората е това!

    Коментиран от #92

  • 85 Еретика

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Но първо трябва да бъде скопен.
  • 86 Боби

    16 0 Отговор
    Момичето е лъчезарно, но той е сдуханяк! Що за приумици да приемеш скоростно някой да ти живее у дома и в замяна той да ти отнеме живота ей така за нищо!?
  • 87 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #83 от "Мри":

    А ти си дегенерат и комплексар😁
  • 88 Dragomir

    4 0 Отговор
    Sa 6e qde debeliq da mu dadat 20godini da go vidq jalko za Angel4eto leka i prast
  • 89 Патологов

    19 1 Отговор
    Хора ,отричате и не искате да приемете в каква душевна кочина живеем ...и после се стресирате !Битието определя съзнанието !На вън е война която се води от душевно болни !
  • 90 Журналиста е готин!

    3 3 Отговор
    И статиите му стават все по добри.....!!!!!!Все пак имам право да похваля един талант,който прави ,мисля първите си стъпки като такъв...!Нищо лично господин ШУМОВ....!!!!!

    Коментиран от #95

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Гост

    15 1 Отговор

    До коментар #84 от "Анелия":

    По принцип сте права. Но ако имаш сериозни подозрения че половинката ти изневерява напълно си е в реда на нещата. Аз имам приятелка която така хвана мъжа си. Ще ме прощавате но за мен пък е крайно невъзпитано меко казано това че хората си изневерявате. Но ако установиш че половинката ти изневерява ставаш и си тръгваш. Никой няма право да посяга над живот независимо дали е човешки. Грях е да отнемеш живот. И всеки си заплаща за действията.
  • 93 Гост

    3 0 Отговор
    Боже,не мога да повярвам ,такъв с ,,разрошен,, живот и сега има ли девствени моми и момци.....!Интересното е кой се намери да му утеши ,,болната,, душа.....?!
  • 94 Фофи

    9 0 Отговор
    Момчето е със психични проблеми,но това не му дава право да се подиграва с момичето и да я убие.Никой няма право да онема живота на някого!!!!!!!! Решението е смяна на пътищата ако тя завие надясно той наляво.
  • 95 Този минус

    2 1 Отговор

    До коментар #90 от "Журналиста е готин!":

    Ми трябваше....!Ол Райт ..!!!!!Любима поетеса ,Леда Милева....!Беше мъдър човек и затова всички нейни ,най вече детски стихчета ги харесвах....!!!Но някой ,който е подлога ,на още по голяма подлога ,да каже кой какъв е като човек,първо да погледне себе си и тогава да дава оценки,вече не се зачитат оценките му.....!!!!Длъжна бях отново да ги кажа тези неща.....!!!!
  • 96 hmhmhm

    2 1 Отговор

    До коментар #66 от "1991":

    Сега остава да спасяваме самоубийци. Ако този се беше самоубил още първия път това нямаше да се случи. Така че който ще се самоубива прав му път сега да занимаваме обществото. Щом не му харесва тук да си заминава. Само да спасяваме защо?
  • 97 hhh

    0 0 Отговор
    galenikkk
  • 98 Асен

    3 4 Отговор
    Няма ли да има СТАЧКА? Или за ,,българина,, това е нормално,пе..... та.
  • 99 Радар изчезвай!

    8 0 Отговор
    Колко му е да изнасили един дребен човек такъв ,пък и да му посегне на живота....!?Такива са умствено изостанали и извратени....!Медиите са ни осведомявали за много случаи такива...!Да пази Бог от такива ....!!!!
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Това значи ли?

    6 0 Отговор
    Че човек ,като е имал ,независимо от кой период ,лош живот и трябва да бъде лош и трябва да си изкарва лошата енергия върху невинни хора?Най лошото е човек да се прави на жертва ,за да бъде съжаляван,няма значение мъж или жена ...!Аз на непознат човек ,ама никога не бих противодействал по никакъв начин , освен ако не ми е направил зло.....!!!!В живота ,всеки е свободен да прави това ,без да пречи на друг човек...!Никога не съм била лицемерна ,няма и да бъда...!Искам всичко очи в очи да се каже ,дори и да ме заболи ...!Ковренски номера ,не вървят при мен ...!Аз прониквам в човешката душа,без да говори с мен....!!!!Да понякога греша в своите прибързани оценки за човек,защото именно това ми е лошото,прибързаността,пък и аз съм човек да греша.....!!!!Това отново е написано с болка....!!!!!

    Коментиран от #109

  • 103 иванов

    5 0 Отговор
    В затвора ще го разгънат психара.
  • 104 Бай Ставри

    7 0 Отговор
    В затворя да го пукнат от “Анални Хватки” ...
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Готения

    6 3 Отговор
    За всичко са виновни комунистите,защото унищожиха църквата и хората нямат Вяра в нищо и никой,нямат Ценности.Навъдили са се едни Безбожници и травестити,педали и наркомани
  • 107 Fan forevar

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "Линч!!!":

    Точно! Винаги съм го казвал, че без смъртно наказание няма оправия!
  • 108 Хасан

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "Отивам на прстутка":

    Много сексистко е това което пишеш
  • 109 102

    0 0 Отговор

    До коментар #102 от "Това значи ли?":

    Ти да не си зодия овен? Ич не сте китки. Право в очи викаш, ама дали има защо важното е да го захапем после може и да му се изяиним. Никаква дипломатичност, бързаш да кажеш после какво???
  • 110 Циганка

    5 6 Отговор
    Сега аз трябва да кажа:" Българска работа!Сношавате се и се треперене после като богомолки. Ранено в мозъците племе, извратено и умопомрачено", както вие заради отделни случаи, слагате епитет на цял етнос.Но не, няма да го кажа така, а ще го кажа по човешки, мъдро и адекватно: Бог да прости момичето! Наивността и доверчивостта са й изиграли лоша шега. Наивност, особено във време, белязано от шизофреници, циклофреници и изроди спсихически разстройства.Като прибавим и агресията, която вече е под път и над път....ето поредната драма. Та циганите ли са ви виновни, пак питам.

    Коментиран от #114

  • 111 Хасан

    6 1 Отговор
    Браво ..много силни думи ..!...трябва да направим разлика между престъпника и етноса ..престъпника няма етнос,няма редигия,няма цвят на кожата ,език..той си е престъпник
  • 112 Циганка

    2 3 Отговор
    ,,етикет на цял етнос" исках да напиша....чакай, че веднага ще ме контрират и обвинят в неграмотност.Те в тая област са корифеи.
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Кой каквото иска !

    1 0 Отговор
    Да каже,когато е безмозъчен някой,извършва ,като този ,сексуални и всякакви деяния....Естествено ,че възпитанието идва от родители,първо::Мамо аз искам тази играчка,защото съм обратен,ако не я получа,аз ще свърша със себе си ..!Ами дай Боже ,такива едиоти и семействата им ,за нищо не стават...!Аз съм казвал,някой решава с етнос да обиди,ако това и реши големия проблем на мадам Злата,горчиво се лъже....!Аз мога да нямам нещо ,което много желая ,но съм хиляди.по щастлив от такива твари,които искат да кажат на черното ,бяло....Е няма да стане,въпреки низостите,не можеш да се възползваш ,по толкова долен начин....!Това не е помощ,това е низост....!!!!!
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Талибан гей!

    2 0 Отговор
    Единствено ,работя за себе си,не ме интересува никой....!Кой се интересува от троскоти,те са забити дълбоко в земята и теслата не мое ги изкорени ...!!!!
  • 118 ,,Син,,!!!

    3 0 Отговор

    До коментар #116 от "Цезар":

    Не може да говори така...!!!!Това е обратното на ,,син,,...!!!!
  • 119 Приятелка на Кали

    8 2 Отговор
    Направете си блог и си пишете в него безумните теории!
    За онези, които я познавахме изписаното тук е обидно, грозно и неуважително!
    Сякаш убийството й не е достатъчно, че трябва и нея да обвинявате и да й слагате етикети като "наркоманка" и прочее...
    Не бъдете такива лешояди!
  • 120 Това точно

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Луд":

    За тебе се отнася....!
  • 121 Отчаяние

    2 0 Отговор
    Бог да пази България
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Паток

    0 0 Отговор
    Тоз е агент на путин
  • 124 Чикията

    2 0 Отговор
    Такова хубаво дете е затрито от някакъв си Боклук.Стана страшно лошото е ,че този не е сам,пълно е с такива в обществото и не знаеш детето ти дали няма да попадне при такъв Изрод
  • 125 Димитрова

    2 0 Отговор
    Трябва да се върне електрическият стол....
  • 126 Ивко

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    В кви задълбочени мисли бре нашиО.
    Нормалните хора в България дето работят за над 1200лв се ебат помежду си в офисите и са "над нещата" привидно. Те объркват концепцията на заблудените девойки за нормален живот.
    Тези селяни провокират този модел на поведение.... Аз лично смятам, че няма нищо случайно ✌️